pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
29.03.2023.

Inapoi in Era Y2K cu Adi2000!

Salutare, salutare!

Numele meu este Georgescu, sunt un sneaker-vlogger si particip pentru prima data la blogul Buzz si sunt suuuper entuziasmat sa va impartasesc parerea mea despre cel mai fresh sneaker al momentului.

Astazi, vreau sa va prezint noua pereche de Adi2000 “Core Black & Core White”, pereche inspirata din lumea skate-ului cu detalii elegante, realizata cu materiale reciclate. Inspiratia de epoca indrazneata de la inceputul anilor 2000, injectata cu AND-ul epocii Skate, intr-o paleta versatila, de parca acesti sneakersi au fost proiectati conform design-ului din mintea ta.

Perechea este mai confortabila decat ai zice, foarte usor de purtat si se potriveste cu usurinta la toate tinutele de zi cu zi. Fie ca vrei sa ii porti intr-un stil urban, sa ii asortezi cu o pereche de blugi mai baggy sau un outfit comod sau elegant, perechea aceasta este un must. Designul este minimalist, cu unele note sofisticate date de materialele folosite pe mudguard si pe upper, iar datorită culorii neutre și a materialelor de calitate premium sunt fac perfecți pentru orice ocazie, de la rutina zilnică la evenimentele speciale.

Cocktailul ăsta retro-futuristic e unul extrem de mișto, în opinia mea. Este clar un model ce întoarce priviri, și nu are nevoie de culori țipătoare pentru asta.

Eu am ales sa asortez perechea cu 2 outfit-uri cu care cred ca se potriveste de minune.

Primul outfit este realizat cu o pereche larga de blugi, un tircou simplu alb si un hoodie adidas, iar al doi lea outfit este compus din compleul acesta.

Concluzionand, modelul Adi2000 este pe val si urmeaza sa fie in picioarele tuturor pasionatilor de sneakers!

Adi2000 “Core Black & Core White” este disponibil acum in magazinele Buzz sau online, astfel ca tu sa gasesti usor perechea perfecta pentru tine. Buzz, be epic, wear sneakers!

 

See you later!

Georgescu

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick