pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
20.09.2023.

O CALATORIE ELEGANTA CU NEW BALANCE 550

Salutare, băieți! Sunt Kejli și aceasta este prima mea postare pentru echipa Buzz. Sunt autor, moderator, jurnalist, influencer și dansatoare. Sunt, de asemenea, cel mai nou membru al echipei Buzz și sunt foarte entuziasmată. Viața mea de zi cu zi, care aparține lumii media și televiziunii, îmi permite să experimentez stilurile, dar rămân fidelă stilului meu, și sunt o mare fană a stilului urban, în special a sneakerșilor, pe care îi port tot timpul.

Vino cu mine într-o călătorie plină de stil cu cel mai nou model pe care l-am ales, NEW BALANCE 550 'White Green'. Acest model a lăsat amprenta sa pe străzile orașului și a atras atenția tuturor. Vă voi explica de ce acești sneakerși au devenit un must have în colecția mea personală.

NEW BALANCE 550 sunt sneakerși de lifestyle care au apărut în 1989, când au lăsat o impresie profundă pe terenurile de baschet din întreaga lume. NB 550 a devenit un favorit global în industria modei. Silueta joasă și aerodinamică a modelului 550 ne aduce aminte de designul de la sfârșitul anilor '80, în timp ce partea superioară din piele moale le conferă un aspect clasic, potrivit pentru orice epocă. De data aceasta, am decis să combin acest model cu partea de jos a noii colecții Nike Tech Fleece. După cum ați observat, stilul lejer este caracteristic îmbrăcămintei mele. Adesea mă vedeți combinând acest model cu partea lor superioară sau cu un crop top clasic negru.

New Balance-urile mele călătoresc cu mine peste tot, în rutina mea zilnică: pe ringul de dans, pe platoul de filmare, în studio și în locurile mele preferate. Dacă căutați o pereche clasică de sneakerși cu un twist modern, New Balance 550 'White Green' este perfectă pentru voi. Puteți găsi această pereche de sneakerși disponibilă în magazinele Buzz sau online.

 

Cu drag, Kejli

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick