pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
05.01.2018.

Eu sunt Nike More Uptempo si umblu cu Franjo

Fratele meu este in piciorul drept, eu in cel stang, familia noastra este Air More Uptempo. Numele nostru este "Bulls", chiar daca preotul care ne-a botezat nu a fost fericit ca suntem rosii ca o roscata si avem numele unui animal. 

Franjo i-a vazut pe stramosii nostrii intr-un album foto NBA cand avea 6 ani, un model care combina cele 2 non culori negru si alb si literele AIR pe lateral. Franjo nu stia ce inseamna, dar se indragostise de familia noastra inca de pe atunci.

Ne-a supranumit "Holy Grail". Credea ca niciodata nu va avea ocazia sa poarte un astfel de model, dar lucrurile s-au schimbat acum cateva luni, la 20 de ani dupa ce ne-a vazut prima data. 

Iata prima poza cu Franjo
Franjo este un tip cool, isi schimba sosetele in fiecare zi, uneori chiar de 2 ori pe zi. Si pare ca e fericit ca ne poarta. Chiar daca are o colectie impresionanta de sneakers, noi suntem mai tot timpul cu el. Am trecut prin multe impreuna – zile friguroase si zile calduroase, prin campuri de flori si balti de noroi, am alergat dupa tramvaiul 14 si am dansat pana dimineata.

96 kilograme. Ca anul in care au aparut prima data.

Franjo s-a luptat cu kilogramele in plus, dar noi am fost alaturi de el. Apoi lucrurile s-au schimbat.

Au inceput plimbarile lungi, fara tinta, prin Zagreb. Eram fericiti pentru ca atunci cand Franjo se uita la NBA de pe canapea, ne plictiseam foarte tare in dulap. Iar atunci cand a inceput sa joace basket, am simtit ca traim. Nu conta ora la care juca sau ca nu baga mingea in cos. Jucam. 

L-am ajutat sa isi eficientizeze sariturile si i-am protejat genunchii. Pentru ca avem bule de aer din talpa. 

via GIPHY

Eu si fratele meu l-am sustinut in fiecare zi, iar el se simte mai usor. Se comporta de parca este mai bine. Miscarile de pe terenul de baschet s-au imbunatatit.
Unele numere se schimba – ca numarul de kilograme care a scazut cu 12 in ultimele 3 luni. Dar noi suntem intotdeauna 41. 

Poza in care stam pe varfuri

Cuvantul AIR este scris cu majuscule. De cand suntem cu Franjo, el nu isi mai pierde respiratia dupa ce a urcat 7 etaje. Si nici nu simte ca se mai sufoca cand ramane singur. Am trecut impreuna prin multe povesti.  Si iata-ne aici, impreuna. 

#1

 

Franjo Opačak

 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!