pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
31.05.2022.

Alatura-te proiectului Eco Vision

Devino parte din schimabarea pozitiva 

 

Este timpul sa faci un pas catre un viitor mai bun si sa devii o parte din schimbarea pozitiva. Cateodata schimbarile mici si aparent nesemnificative sunt ce e necesar pentru a progresa. Ne invata cum sa vedem lumea dintr-o perspectiva diferita si cum sa schimbam lucurile in mai bine. Sa pornim impreuna spre un viitor mai bun si sa ne salvam planeta pentru generatiile ce vor urma. Alatura-te proiectului EcoVision si devino parte din schimbarea pozitiva. Cu VIZIUNEA NOASTRA PENTRU UN VIITOR SANATOS, vrem sa aratam cat de importante sunt protectia si conservarea mediului inconjurator si ca aceste subiecte ne preocupa pe fiecare dintre noi.

Pana acum, am participat cu numeroase activitati si contributii pentru protejarea mediului inconjurator, si acestea sunt doar cateva dintre ele – colectarea gunoiului si curatarea spatiilor publice si verzi, colectarea selectiva a PET-urilor, conservelor, sticlei si hartiei, procesarea si conversia materialelor reziduale in produse noi, reciclarea sneakersilor si hainelor vechi, strangerea de fonduri din vanzarea materialelor reciclate si donand pentru renovarea salilor de sport ale scolilor generale. Nu ne vom opri aici, ba din contra, vom continua sa fim inspirati de dorinta de schimbare.

 

 

Te invitam sa ni te alaturi in sustinerea dezvoltarii proiectului EcoVision prin activitatile pe care le-am lansat atat in magazinele noastre fizice cat si pe  magazinul Buzz online. Colectia noastra include modele de footwear eco-friendly, haine si echipamente de la branduri sportive cunoscute in toata lumea, care sunt evidentiate cu eticheta EcoVision. In ultimii doi ani, acest mod de productie este din ce in ce mai mult in atentia companiilor mari care vor sa reduca utilizarea materialelor din plastic.

Nu uita cat de important este sa ai grija de mediul inconjurator in fiecare zi- incearca sa separi gunoiul in containere speciale si pubele pentru reciclare, opreste-te din a folosi plastic si ai grija unde arunci gunoiul.

 

Impreuna putem face mai mult – haide sa facem mici pasi, dar importanti, catre un viitor mai bun si mai sanatos.

Buzz Team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!
27.
Sep.
2021.
News
Sunteți gata să începeți acest sezon de toamnă cu încredere și un stil autentic? Cu noile modele Converse îmbunătățite, în toamna ace...