pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
04.10.2021.

SPACE JAM : A NEW LEGACY

Este oficial!

Tune Squad a revenit în acțiune, iar Converse tocmai a lansat o colecție în ediție limitată de îmbrăcăminte, încălțăminte și modele personalizate, cu Bugs, Lola, Tweety, Daffy și LeBron James.

Converse x Space Jam: A New Legacy este cea mai nebunatică reproiectare a clasicilor tăi preferați. Detaliile moștenirii din baschet de pe Chuck 70 și Chuck Taylor All Star s-au aliat cu legendarii eroi ai desenelor animate. La 25 de ani după crearea originalului, LeBron și echipa de vis Looney aduc magia înapoi pentru generația următoare.

Sublimul Chuck 70 primește ceva mai mult de un strop de nebunie – un design LeBron James, încărcat cu insertii unice. Detaliile distincte fac aceasta colectie oficiala Tune Squad – cum ar fi grafica în echipă îndrăzneață, semnătura LeBron și personajul de pe căptușeală și logo-ul Converse în acel special Space Jam: A New Legacy. Designul este unul trăznit, dar lucrătura este serioasă. Cu un aspect și cu o viabilitate premium care fac ca fiecare Chuck 70 să fie iconic.

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!
27.
Sep.
2021.
News
Sunteți gata să începeți acest sezon de toamnă cu încredere și un stil autentic? Cu noile modele Converse îmbunătățite, în toamna ace...