pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
11.12.2017.

FII BLOGBUZZTER

Da viata sneakersilor din visele tale si poti castiga o pereche de sneakers la alegere de la Buzz!

Anul nou nu trece fara cadouri. De aceea, am creat BLOGBUZZTER, ca sa iti daruim sneakersii tai preferati. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi propriul blogBUZZter si gata, intri in competitie.

Sneakersii tai preferati stiu totul despre tine si sunt cu tine la fiecare pas. Ei iti completeaza look-ul si te fac sa te simti cool si confortabil. Acum este randul tau sa dai viata sneakersilor si sa le duci povestea mai departe.

Ce trasaturi umane ai spune ca au sneakersii tai preferati? Sunt plini de viata, energici si cool sau mai degraba sinceri si pragmatici? Sunt mai degraba artistici sau leaderi innascuti? Prefera sa iasa in oras sau sa stea acasa, sa se uite la filme? Suntem siguri ca stii totul despre ei. Si ne-am dori sa ni-i prezinti!

Selma din Buzz Crew ne arata un exemplu, pe care il poti citi aici - ?

Iata cum functioneaza:

  • Alege orice pereche de sneakersi din Buzz a caror poveste vrei sa o spui
  • Scrie si trimite-ne poze sau chiar un vlog, la adresa de e-mail marketing@buzzsneakers.rs, pana pe 31 decembrie
  • Posteaza o poza cu aceasta pereche de sneakers pe profilul public de Instagram cu hashtag-urile #blogBUZZter si  #buzzromania si taguieste pagina @buzzsneakerstation
  • Fii unic si creativ

Cele mai creative 3 povesti vor fi premiate cu cate o pereche de sneakers la alegere din magazinele Buzz. Pe 5 ianuarie vom posta castigatorii pe blog, Facebook si Instagram.

Succes!

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!