pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
05.01.2018.

CUM AM INTALNIT-O PE ANJA

Salutare, Buzz,

As vrea sa va povestesc despre intalnirea mea cu Anja... Eram in Novi Sad cand am vazut-o pentru prima data... Era frig, zi de munca si doar 10 oameni intrasera in magazin... Cutia mea era acoperita cu praf, pentru ca ce tipa poarta 42?! Am fost trezit dintr-un somn adanc de entuziasmul vanzatorului – el spunea ca o tipa vrea sa ma probeze pentru ca m-a vazut pe blog.

Bineeee, poate chiar este o sansa sa plec din acest depozit. 

Chiar daca a parut dragoste la prima vedere, m-am intors in depozit. Banuiesc ca inca nu eram pregatit sa plec din acest loc.
Dupa prima si singura incercare de a pleca din depozit, am fost transferat intr-o locatie noua pe motiv ca este un client in Belgrad si asa am ajuns in magazinul din centrul comercial Ušće... intr-o dupa amiaza de duminica, am auzit o voce care imi suna familiar – o tipa care spunea ca nu a mai incercat sneakersi mai confortabili de atat. Oare aveam sa fiu norocos de aceasta data?

Cand am iesit din cutie, surpriza... aceeasi tipa ca in Novi Sad.

Trebuie sa recunosc ca era la fel de fericit sa o revad. Anja era biletul meu catre lumea exterioara... Dupa ce m-a probat, s-a hotarat sa ma cumpere! Colegii de pe rafturi ma invidiau. Momentul in care ma indreptam catre casa de marcat a fost special. Am fost tare mandru. Urma sa imi apar proprietarul de frig si umezeala.

Ne vedem pe strada!

Cu bine,

Duckboot LF1

Anja Marković

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!