pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
05.01.2018.

NMD, UN STIL DE VIATA

Ma numesc Adidas NMD. Denumirea “NMD” vine de la cuvantul nomad care se refera la cei care sunt in miscare tot timpul. Prin acest nume, cei care m-au creat, si-au dorit ca viata mea sa fie o continua calatorie. La inceput, am calatorit intr-o cutie. Nu stiam unde merg, unde ajung, dar speram ca toata lumea care ma intalneste sa fie fericita, datorita talpii BOOST, care este numarul 1 in lume. Dar viata intr-o cutie nu era pentru mine, asa ca am ajuns pe rafturile unui magazin Buzz.

Nu am stationat prea mult, pentru ca mi-am gasit proprietarul. Cand ne-am vazut, a fost dragoste la prima vedere. Am simtit ca alti sneakersi din jurul meu erau gelosi. Si nu doar pentru ca imi gasisesm proprietar, pe Azur, ci si pentru ca sunt frumos, fara defecte, am o calitate suprema iar confortul este exceptional (cantaresc doar 50 de grame). Calatoresc mult impreuna cu Azur. Am vazut multe locuri, am atras multe priviri. De fiecare data cand ma incalta, stiu ca ne pregatim pentru o noua aventura. 

Am auzit ca dragostea nu se cumpara, dar nu sunt de accord, pentru ca Azur m-a cumparat si ii oferit iubire neconditionata. Tot timpul. El ma mentine curat si ma poarta cu mandrie. Eu si Azur suntem o echipa care poate cuceri lumea. Dragii mei prieteni, sa nu va temeti de competitie, mai bine va incredeti in voi insiva.

Toate cele bune,

NMD i Azur

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!