pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
23.04.2019.

DON’T KEEP CALM, IT’S BUZZ 4TH BIRTHDAY

Sneaker station celebreaza diversitatea, autenticitatea, stilul unic si motto-ul “Be Yourself”.
De aceea, am pregatit o campanie pentru cea de-a patra aniversare. Ni s-au alaturat oameni deschisi, frumosi, cu spirit liber, indiferent de job-ul lor, intr-un video care te invita sa te bucuri alaturi de noi de acest eveniment special care va avea loc pe 25 aprilie.   

Fotograful Nemanja Maraš, baschetbalistul Dejan Marijanović, actrita Marina Ćosić si coregrafa Unja Green sunt doar cativa membri care reprezinta acest concept unic in regiune, destinat iubitorilor de sneakersi.

Dupa patru ani de succes, timp in care am adus cele mai noi articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la brand-uri de top - Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Jordan, New Era, Puma, Converse, Under Armour, si de curand Champion si FILA, continuam sa te surprindem cu colectii actuale, atent selectioanate, dar si cu cele mai uimitoare oferte.

Te asteptam pe 25 aprilie in magazinele Buzz cu reduceri speciale pentru a sarbatori impreuna Buzz Birthday. Fii diferit, original si exprima-ti atitudinea si individualitatea prin stilul propriu.

Ne vedem in magazinele Buzz din Romania, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Bulgaria, Muntenegru, Croatia si Slovenia.

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!