pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
20.09.2019.

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

Am putea spune despre ei ca s-au nascut pregatiti. Va prezentam Buzz Golden Kids - copiii “de aur” din noua noastra campanie Ready for School.


Sunt tineri, inteligenti, autentici, cool si de success; intr-un singur cuvant, putem spune despre ei ca sunt unici. Acesti copii pretiosi - Golden Kids - provin din regiunea aleasa pentru a reprezenta aceasta noua campanie – Ready for School. Ei sunt originari din Romania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Slovenia, Muntenegru si Bulgaria. De in data ce vei descoperi cat de mult success are fiecare la o varsta atat de frageda, vei fi uimit.Gratioasa balerina Badea Bianca Andreea din Romania a castigat concursul de balet Youth America Gran Prix in anul 2018. Pentru prima data in 19 ani, Romania a fost castigatoare la categoria solo in New York la acest eveniment, unde dansatori din toate colturile lumii s-au reunit pentru a aspira la marele premiu. Bianca a ajuns si in finala binecunoscutului concurs Romanii au talent, unde a obtinut locul 2.Pianista Una Miljuš din Serbia a primit Chopin’s Golden Ring cand avea numai 7 ani, iar astazi se poate lauda cu multe alte premii internationale.

Petar Rakočević are varsta de 15 ani si este un adevarat geniu al roboticii. El este din Muntenegru si face parte din echipa nationala olimpica si, de asemenea, din echipa clasata pe locul trei la Olimpiada Internationala de Matematica.

Aleksandra Roljić, reprezentanta a Bosniei si Hertegovinei, detine recordul national la proba de atletism 400 metri, categoria junior, si este in acelasi timp castigatoare a concursului International Athletics.Petra Krušelj provine din Croatia si are 18 ani. Ea este campioana nationala la numeroase categorii de dans si are cea mai buna performanta din regiune la concursurile de freestyle.

Martin Kopchev, castigatorul medaliei de aur la Olimpiada de Matematica si Informatica, este din Bulgaria. La doar 17 ani el detine o multime de medalii pe care le-a acumulat de-alungul timpului, iar majoritatea acestora sunt de aur.

Anze Hribar din Slovenia este unul dintre cei mai tineri membri ai echipei nationale de gimnastica si a castigat numeroase premii internationale.Cu succesul lor, dar si cu o energie incredibila pe care o emana oriunde isi fac aparitia, Buzz Golden Kids ne-au fermecat in aceasta vara. I-am invitat in Belgrad si am realizat interviuri la care ne-au dezvaluit cum au reusit sa obtina un succes atat de mare la o varsta atat de frageda. Este uimitor! Acesti copii minunati se se pregatesc acum pentru scoala,
Descopera video-ul Ready for School, pentru a te convinge ca nu exista granite atunci cand vine vorba de adevaratele valori umane.

In toate magazinele Buzz, dar si in magazinul online, promotiile speciale din campania Ready for School sunt active pana pe 16 septembrie.

Tu esti pregatit pentru scoala? Noi suntem!

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!