pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
31.10.2019.

SNEAKERVILLE POWERED BY BUZZ & TIKE RECAP

Primul festival de sneakers din Serbia si cel mai mare din regiune – Sneakerville, powerd by Buzz & Tike, a avut loc pe 13 octombrie in Portul Belgrad. Coada s-a format la intrare inainte ca portile sa fie deschise oficial la ora 11 a.m. si oamenii s-au strans in numar de peste 20.000 inainte de inchiderea portilor la 11 p.m. Astfel, distractia din centrul orasului Belgrad “a migrat” in Portul Belgrad, iar standul BUZZ a fost plin de vizitatori pe tot parcursul zilei.

Inceputul festivalului a fost marcat de BUZZ Workshop la care au participat Marina Ćosić, Tamara Ćosić, Ivana Džamić Dživ, Bojan Perić, Vladimir Gašić, Teodora Stojanović, Aleksandar Marković Lex si Nemanja Maraš, iar mai apoi ne-am distrat cu numeroase concursuri la care bineinteles, in centrul atentiei, au fost sneakersii. Cel mai creativ design de sneaker a fost realizat de Ema Jeremić. Ea a primit un voucher in valoare de 20.000 dinari pe care il va folosi la cea mai cool sedinta de shopping, in magazinele Buzz.

A urmat Sneaker Hunt, a doua activitate pentru care participantii s-au inscris in prealabil. Cei mai rapizi concurenti au fost Vuk Jovičić si Andrej Skupek, care in doar 20 de minute au rezolvat toate task-urile si au gasit bratarile. Fiecare a castigat 30.000 dinari pentru cumparaturi in magazinele noastre.

Cu toate acestea, nu doar activitatile au atras atentia vizitatorilor. Iubitorii de sneakerși s-au bucurat atat de oferta foarte variata si atractiva, dar si de discutiile live care au avut ca tema “History of sneakers from our point of view”.  Bineinteles ca in aceste talk-uri s-a discutat si despre legatura dintre hip-hop si cultura sneakersilor. Aleksandar Marković a fost moderator, iar participantii: Tricky, Unja Green, Mihailow si Reksona.

A urmat raffle-ul, iar apoi au urcat pe scena cei mai populari interpreti din industria muzicala din Serbia - Senidah, Sara Jo, Klinac, Fox si Surreal. Ei, impreuna cu DJ Laki si DJ Rokam, au transmis pe tot parcursul festivalului o energie incredibila, iar totul a iesit perfect.

Speram ca v-a placut primul festival de acest fel din Belgrad si din intreaga regiune si va invitam sa fiti prezenti si anul viitor. Pana atunci, va lasam sa va bucurati de cele mai reusite fotografii de la Sneakerville.

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!