pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
06.11.2019.

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: New Wave of Women’s Force 1s

Designerii brandului Nike au creat o noua silueta a binecunoscutului model iconic Nike Air Force 1, tinand seama de faptul ca femeilor le place sa iasa in evidenta si ca adora sa-si exprime personalitatea prin haine si sneakersi cool. Este vorba despre Nike Air Force 1 Shadow, modelul care reflecta dorintele fiecarei femei atunci cand vine vorba despre detalii si design. Nike Air Force 1 Shadow are acel ceva unic si este in acelasi timp un sneaker usor de recunoscut.

Designul pentru sneakersii de dama Nike Air Force 1 Shadow, care se diferentiaza printr-un numar dublu de straturi si detalii, a fost inspirat de insasi femeile, ele fiind fortele ce angreneaza procesul schimbarii in comunitatile lor; femeile nu ezita sa fie pionierii si liderii ce ne conduc spre o lume mai buna si mai frumoasa. Acesta este motivul pentru care acest design pune accent pe elementele de detaliu, ce combina eleganța cu evidentul.

Talpa mediana este mai inalta si ofera un aspect modern, iar talpa de baza ofera acestui sneaker o greutate redusa si un confort maxim pentru cel care il poarta.

Sneakersii pentru femei Nike Air Force 1 Shadow sunt disponibili in magazine sau online.
 


Buzz team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!