pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
25.02.2020.

CHANGE IS A TEAM SPORT THANKS TO ADIDAS SUPERSTAR

Motto-ul “Fashion comes and goes, style is forever” in lumea sneakersilor poate fi reformulat astfel – “Fashion comes and goes, classics are timeless”.  Unul dintre acesti sneakersi sarbatoreste anul acesta aniversarea de 50 de ani si putem spune ca este mai popular si mai izbitor ca niciodata. ADIDAS Superstar, silueta care si-a construit identitatea vizuala timp de zeci de ani, pe baza design-ului sau unic – partea din fata are forma unei scoici si a fost inspirata de incaltamintea de baschet din anii ’70; partea superioara este realizata din piele, iar talpa distinctiva din cauciuc are in partea inferioara forma unui os de peste.

Sneakersii Superstar au fost intotdeauna alesi de genul de oameni care au spirit de echipa, genul de oameni care sustin comunitatea din care fac parte. Liderii brand-ului ADIDAS ne transmit un mesaj unic pentru cea de-a 50-a aniversare a celebrei siluete – Change is a Team Sport. Noul model al acestui sneaker este conceput pentru cei care sunt stiu ca schimbarea nu se intampla de la sine, ci este nevoie de o echipa pentru a face acest lucru. Acei oameni fac parte dintr-o colectivitate ce considera creativitatea o modalitate de a crea un viitor.

Da, ADIDAS Superstar este cu siguranta “uniforma” celor care schimba lumea si nu se tem de ea, la fel cum acesti clasici au schimbat lumea timp de 50 de ani.

Modelul a avut ca destinatie initiala terenul de baschet (anii ’70), dar in anii ’80 au devenit populari datorita celor mai mari artisti hip hop. ADIDAS Originals Superstar este un model de lifestyle care imbina spiritul tanar si puterea. Timp de decenii, a oferit un stil impecabil oamenilor de pretutindeni datorita abilitatii versatile de a face parte din orice outfit dar si datorita confortului care se simte la fiecare pas.

Nu exista niciun dubiu, Superstar este simbolul design-ului contemporan – o reflexie de prima clasa a mostenirii ADIDAS. De aceea silueta este neschimbata, chiar si dupa atata timp.

In 2020, legendara silueta Superstar alaturi de sloganul Change is a Team Sport, va fi purtata de toti cei care sunt pregatiti sa faca o schimbare atat in viata proprie, cat si in lume. Este dedicata celor indrazneti, celor care vor sa isi remodeleze viitorul, in cel mai bun mod posibil. Este pentru toata lumea – pentru cei care ies din tipare si pentru cei carora nu le este frica sa lupte pentru propriile obiective – de la jucatorii de baschet la cei mai mari MCs.

Fii parte din echipa care lupta pentru schimbare! Noua colectie ADIDAS Superstar este valabila in magazine si online.

Buzz team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!