pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
28.02.2020.

LOVE FEARLESSLY NEW CONVERSE COLLECTION

Tu ai putea sa spui ca iubesti fara frica? Fara compromis, fara motiv, pur si simplu, sincer si complet? Ai putea sa spui ca te iubesti astfel?

Brand-ul Converse te incurajeaza sa raspunzi la aceste intrebari prin noua colectia Love Fearlessly si prin celebrarea si impartasirea individualitatii si a iubirii de sine alaturi de milioane de fani All Star din toata lumea.

Noua colectie Converse Love Fearlessly a fost inspirata de design-ul Love the Progress, aparuta in februarie 2019, care a avut ca obiectiv principal incurajarea si eliberarea femeilor din toata lumea in lupta impotriva stereotipurilor. De data aceasta, povestea din spatele colectiei Converse este despre iubire profunda de sine.

Creata cu grija pentru a raspandi dragostea, fiecare silueta din noua colectie prezinta un mix unic de print-uri, mesaje motivationale si detalii iconice. De fapt, fiecare detaliu este o oda adusa imperfectiunii, imperfectiune care face ca fiecare design sa fie perfect.

Desi fiecare sneaker este diferit, mesajul pe care il transmite este acelasi – daca invatam sa ne iubim, nu in ciuda a orice, ci intr-un mod in care glorificam individualitatea, vom reusim sa ne iubim fara frica.

Love Fearlessly Chuck Taylor All Star High Top are un upper din textil si diferite culori care sa te inspire sa te iubesti, interior si exterior. Detaliile de cauciuc sunt completate de print-uri ca: “LOVE” si “Fearlessly” in partea din fata, in timp de mesajul “Love Yourself First” este ascuns pe interiorul limbii.

Descopera noua colectie Converse Love Fearlessly, disponibila acum in magazine si online.

Buzz team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!