pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
19.03.2020.

CELEBRATE MAGIC & BIG COMEBACK DE REEBOK ZIG KINETICA

Inspirati de magia celor inca nedescoperite si inca neexplorate, dar si de magia revenirii pe scena mare, liderii brand-ului Reebok s-au folosit perfect de acest moment pentru a-si prezenta noua silueta de inspiratie retro. Dupa reinvierea de anul trecut a nostalgiei pentru faimoasa tehnologie Zig, anul acesta Reebok Zig Kinetica a vazut lumina zilei!

A fost, in adevaratul sens al cuvantului, o revenire magnifica, pentru ca noua silueta a fost prezentata in ajunul revenirii celebrului luptător MMA, Conor McGregor, ce a reprezentat imaginea campaniei care sarbatoreste curajul si lipsa fricii, acei oameni care nu se tem de schimbari sau riscuri. McGregor este, de asemenea, unul dintre creatorii modelului disponibil si in oferta noastra.

Neinfricat, temperamental si intotdeauna diferit - legendarul luptator MMA a adus, in acest sport, o energie unica, complet noua, iar aceasta energie provine, in propriile sale cuvinte, din relatia cu copiii sai. De aceea, aceasta noua campanie Reebok este conceputa ca o combinatie de benzi desenate si film de animatie cu supereroi. Acest mix este o metafora pentru ceea ce reprezinta McGregor in lumea artelor martiale mixte.

Inspirata si de calatoria in spatiu, estetica neobisnuita a noului design Zig Kinetica este construita din mesh in partea superioara, detalii din neopren si talpa zig-zag cu sistem in 3 piese, care ofera mai mult confort la fiecare pas.

Cu toate acestea, nu performantele acestei siluete sunt cele care va vor castiga la prima vedere! Sneakersii sunt complet futuristi, cu partea superioara neagra si talpa portocalie, faimoasa marca Reebok reprezinta energia McGregor in cel mai bun mod posibil.

Da, cu aceasta colaborare, Reebok a readus Zig Kinetica in topul listei “must have” a adevaratilor fani ai brand-ului, dar si in colectiile de colaborari cu celebritati. Acesta este modul in care, dupa zeci de ani de munca pentru îmbunatatirea tehnologiei Zig, a venit cel mai magnific debut al sneakersilor pe care trebuie sa ii aveti in colectia voastra.

Reebok Zig Kinetica, realizat in colaborare cu luptatorul MMA Conor McGregor, sunt disponibili in magazinele noastre si online.

Buzz team 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!