pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
09.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Am decis sa condimentam un pic lucrurile pentru tine, in timp ce stai acasa, in siguranta. Si cum putem face asta? Prin dans, bineinteles. Este timpul ca sufrageria ta sa devina un studio de dans, sa iti pui sneakersii preferati, sa alegi un outfit in care ti-ar placea sa dansezi pentru ca BUZZing at Home incepe!

Am invitat coregrafi populari pe plan international pentru a impartasi cu tine tutoriale care contin miscarile lor preferate de dans, menite sa te inspire. Credem ca dansul este cea mai buna modalitate de a raspandi si impartasi energie pozitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa dai play la cantecul favorit si sa simti ritmul.

Primul tutorial din seria BUZZing At Home a fost creat de Anja Stefanović aka Unja Green, o tipa care este “foc” pe ringul de dans. Are 27 de ani si un succes impresionant. A participat in calitate de coregraf si dansator la numeroase proiecte: competitii de dans, emisiuni TV, videoclipuri, reclame, diverse campanii, festivaluri sau concerte ale artistilor celebri. In 2010 a dansat pe scena alaturi de Shakira la concertul din Belgrad, sustinut in cadrul turneului mondial The sun comes out. Urmareste tutorialul pe care l-a pregatit pentru tine. Incepe BUZZing At Home!

Unja danseaza pe acest cantec, iar sneakersii pe care ii poarta ii stie toata lumea - Reebok Zig Kinetica pe care ii poti achizitiona online, chiar aici.

Una este unul dintre coregrafii care te va ajuta sa inveti miscari noi de dans printr-un tutorial postat pe Youtube. Fii cu ochii pe noi – alte coregrafii urmeaza! Studiaza-le cu atentie si repeta-le pana la perfectie, pentru ca la sfarsitul acestei activari vom avea o provocare pentru tine.

Buzz team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!