pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
24.04.2020.

THE #BUZZBDAYOUTFITS INSTAGRAM ACTIVATION

High five, astazi sarbatorim impreuna cea de-a 5-a aniversare Buzz! Arata-ne cel mai inspirat outfit al tau pentru o petrecere aniversara si poti castiga o pereche de sneakersi, la alegere, in valoare de maximum 600 de lei.

Cine spune ca nu poti fi fancy si acasa?! Probeaza cel mai cool outfit pe care il gasesti in garderoba ta, fa-ti o poza si te invitam sa o impartasesti cu noi, toti cei care sarbatorim de acasa a 5-a aniversare Buzz. Asigura-te ca profilul tau de Instagram este public, posteaza un story cu outfit-ul ales pana pe 29 aprilie, foloseste hashtag-ul #buzzbdayoutfits si tag @buzzsneakerstation si si ai sansa de a castiga o pereche de sneakersi cool.

REGULAMENT

Pentru a participa la concursul BUZZ B-DAY OUTFITS, trebuie sa te asiguri ca profilul tau de Instagram este public si sa postezi un story pana la data de 29 aprilie 2020, folosind hashtag-ul #buzzbdayoutfits si tag-ul @buzzsneakerstation. Prin postarea story-ului si utilizarea tag-urilor de mai sus, se acorda permisiunea de a reposta story-ul tau pe pagina oficiala de Instagram BUZZ Sneaker Station.

Poti participa la concurs doar daca dai “Follow” paginii de Instagram Buzz. De asemenea, asigura-te ca profilul tau de Instagram ramane public pana la anuntarea castigatorilor.

Pe 30 aprilie 2020, echipa Buzz va anunta cele mai creative 5 story-uri pentru concursul BUZZ B-DAY OUTFITS. Fiecare dintre cei 5 castigatori va primi cate o pereche de sneakersi la alegere, in valoare de maximum 600 de lei.

Hai sa ne distram si sa sarbatorim impreuna cea de-a 5-a aniversare Buzz in cele mai cool outfit-uri!

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!