pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
12.05.2020.

THE #BUZZINGATHOME INSTAGRAM CHALLENGE IS ON!

Let’s dance together! Arata-ne versiunea ta dupa coregrafia Unjei printr-un story pe pagina ta de Instagram si castiga o pereche de sneakersi! Pe pagina de YouTube Buzz vei gasi clipul Unjei Green, invata miscarile, filmeaza-te facand coregrafia si posteaza videoclipul pe pagina ta de Instagram pana pe 14 mai, folosind hashtag-ul  #buzzingathome si tag-urile @buzzsneakerstation si @unja_green. Nu uita sa faci public acest story!

Poti gasi piesa pe care danseaza Unja aici.

REGULI

Pentru a participa la activarea Buzzing at Home, posteaza un story pe profilul tau de Instagram pana pe 14 mai, cu hashtag-ul #buzzingathome si tag-urile @buzzsneakerstation si @unja_green.

In acest challenge, participantii trebuie sa dea LIKE la pagina de Instagram Buzz. De asemenea, este necesar sa ai pagina de Instagram publica pana in momentul anuntarii castigatorilor. Luand parte la aceasta activare, participantii isi exprima acordul ca Buzz sa reposteze story-urile acestora.

In data de 15 mai, Unja Green va alege castigatorul provocarii Buzzing at Home, acesta fiind anuntat atat pe pagina Unjei, cat si pe pagina de Instagram Buzz. Premiul consta intr-o pereche de sneakersi la alegere, in valoare de maximum 600 de lei.

Let’s have some fun and dance together!

Buzz team

 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!