pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
17.07.2020.

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Cand ti se spune ca echipa ta este cea mai tare, care este primul lucru care iti vine in minte? Ce va deosebeste de alte echipe – care sunt acele mici victorii si succese cu care te mandresti? Avem nevoie de raspunsurile acestor intrebari deoarece cautam The Coolest School Crew – echipa care va fi imaginea campaniei Back to School.

Daca tu consideri ca impreuna cu echipa ta meritati sa fiti imaginea acestei campanii, citeste in continuare conditiile de participare.

Conditii de participare pentru campania BUZZ - The Coolest School Crew:

- Echipele care participa nu pot avea mai putin de 3 membri sau mai mult de 5. Acestia pot face parte din clase si generatii diferite, dar trebuie sa fie elevi de gimaziu sau liceeni. Ne rezervam dreptul de a alege si echipe care au mai mult de 5 membri, in cazul in care povestea lor este pe placul nostru.
- Membrii echipei trebuie sa fi obtinut rezultate importante in unul dintre domeniile: dans, sport, robotica, informatica, gaming, stiinte, actiuni umanitare, protectia mediului, sau in orice alt domeniu.
Varsta nu este importanta, conteaza doar sa ai aprobarea parintilor in cazul in care te vom alege pentru a fi imaginea acestei campanii si ai sub 18 ani.
- Imaginea campaniei Back to School poate fi oricare echipa selectata din urmatoarele tari participante: Romania, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Slovenia, Albania.

Ce realizari vom avea in vedere atunci cand vom alege cea mai cool echipa?

- Locul 1/ Locul 2/ Locul 3 la competitii la nivel national/ regional/ international.
- Organizarea actiunilor umanitare sau a unei alte activitati caritabile pentru a ajuta oameni, grupuri sau organizatii.
- Contributia in comunitate/ oras/ departament/ scoala in diferite moduri – orice fel de activitati de responsabilizare sociala.

Pentru inscriere, trimite-ne informatiile despre tine si echipa ta la urmatoarea adresa de e-mail: buzzschoolcrew@buzzsneakers.ro. Ai libertatea de a fi creativ si de a te prezenta in cel mai original mod. Materialele pe care ni le trimiti trebuie sa ilustreze raspunsul la intrebarea: De ce echipa mea este cea mai tare?

Ne poti trimite fotografii, video-uri si text – orice material care va prezenta echipa din care faci parte in cel mai original si creativ mod.

Inscrie-te in perioada 17.07 – 01.09.2020.

Abia asteptam sa va cunoastem!

Buzz team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!