pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
03.03.2021.

PARTICIPA LA ACTIVAREA ZX DE PE INSTAGRAM SI POTI CASTIGA O PERECHE DE SNEAKERSI ADIDAS ZX

Esti pregatit sa experimentezi senzatia ZX? Fii creativ si poti castiga o pereche de sneakersi ZX, la alegere. Ce trebuie sa faci?

Descopera pe profilul nostru de Instagram - un story cu noua silueta adidas ZX. Fa un print screen cu acel story si adauga-i noi elemente - gif-uri, desene sau modele inspirate de catre acea silueta. Posteaza story-ul creat de tine pe profilul tau de Instagram pana la data de 10 martie si foloseste tag-ul @buzzsneakerstation si hashtag-urile #adidasZX si #tara din care participi.
Daca esti din Romania, adauga #buzzromania.

Regulamentul activarii adidas ZX - Instagram

Pentru a participa la activarea adidas ZX pe Instagram, este nevoie ca profilul tau sa fie unul public si sa postezi story-ul pe Instagram pana la data de 10.03.2021, cu urmatoarele elemente obligatorii: tag @buzzsneakerstation, #adidasZX, precum si #tara de unde participi (exemplu: #buzzromania). Participand la aceasta activare si mentionand profilul nostru in postare, iti exprimi acordul ca noi sa putem reposta story-ul tau pe profilul nostru de Instagram.

Pentru ca story-ul tau sa fie considerat valid, este de asemenea necesar sa urmaresti profilul BUZZ pe Instagram.

Profilul tau de Instagram trebuie sa fie unul public pana la sfarsitul campaniei, adica pana dupa desemnarea castigatorului.

Echipa BUZZ va anunta cele mai creative story-uri, in data de 12.03.2021, cate unul din fiecare tara participanta. Creatorii acelor story-uri vor fi desemnati castigatori ai campaniei adidas ZX.
NOTA:  Castigatorul din Romania va primi un voucher in valoare de 650 RON, cu ajutorul caruia isi va putea achizitiona perechea de sneakersi ZX preferata. Acesta va putea intra in posesia cadoului, imediat ce toate produsele din campania adidas ZX vor fi disponibile in magazine.

Bucura-te de senzatia unica ZX. Distractie placuta si noroc!

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!