pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
25.03.2021.

FEEL THE 70s VIBE IN NEW BALANCE 237

Noii „New Balance 237“ te aduc inapoi, in anii ’70 si te indeamna sa revii la outfit-urile urbane. Iata de ce acestia reprezinta una dintre tendintele principale ale acestei primaveri.

Exista o multime de motive pentru care anii ’70 sunt incadrati in unul dintre cele mai stralucite decenii din lumea modei. Fustele au devenit tot mai scurte, o multime de modele iconice au marcat acea vreme prin combinatiile cu diferite piese vestimentare, iar brand-ul New Balance a prezentat un model atat de impresionant, incat acesta este sarbatorit si astazi. Vorbim despre New Balance 237, sneakersii care au revenit favoriti, atat in lumea sneakersilor, cat si in lumea modei, in general.

Cel mai nou model 237 reprezinta silueta urmatoarei generatii, printr-un mix de design modern si design retro. Este destinat iubitorilor de sneakersi versatili – acelora care sunt incantati sa il potriveasca in numeroase feluri si cu diferite ocazii, punand accent, in acelasi timp, pe autenticitatea stilului lor. Modelul apartine prezentului, desi este orientat spre trecut, iar acest aspect contribuie la farmecul sau.

Datorita noului design inradacinat in traditia brand-ului New Balance si, mai presus de toate, in design-ul modelelor de alergare, modelul 237 aduce un design unic al talpii, modelat de originalul Comp 100, dar de aceasta data, in dimensiuni ceva mai mari, pentru a atrage, in continuare, privirile tuturor.

Upper-ul, la fel ca cel al modelul original din anii ’70, este realizat din piele intoarsa si nailon. Culorile sunt stralucitoare si absolut vibrante, si fac din acesti sneakersi, unii perfecti pentru mix and match. Panourile supradimensionate sunt prezente, pentru a contribui la o experienta cu totul noua, iar asimetria este mai evidenta decat niciodata.

Logo-ul N matlasat, supradimensionat, aduce cu o el o nota de nostalgie si contribuie la impresia generala despre acesti sneakersi. De mentionat este si sistemul de inchidere reglabil, datorita caruia sneakersii stau foarte bine in picioare. Sunt sigura acum ca in story-ul meu veti gasi raspunsul la intrebarea „de ce New Balance 237 face parte din tendintele de top din aceasta primavara?“

Descopera modelul in magazinele Buzz sau comanda online.

Echipa Buzz

 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!