pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
26.03.2021.

REGULAMENT CONCURS 1 AIR MAX X 3 OUTFITS

REGULAMENT CONCURS 1 AIR MAX X 3 OUTFITS

 

Hai sa sarbatorim Air Max Day impreuna! Ai nevoie doar de o pereche de sneakersi Air Max si de 3 tinute care sa ne spuna cel mai bine povestea ta. Fii creativ, arata-ne cum incadrezi Air Max in stilul tau si castiga un voucher in valoare de 670 de RON, cu ajutorul caruia poti achizitiona o pereche de sneakersi Air Max!

Inregistreaza un video, realizand un Instagram story, in care sa combini o pereche de Air Max, cu 3 outfituri pentru ocazii diferite (ex: outfituri pentru weekend, de scoala/ serviciu, pentru iesirile cu prietenii…), posteaza acest video dupa ce profilul tau a fost deblocat si taguieste @buzzsneakerstation cu #AirMaxMondays si # tara din care participi (ex: daca esti din Romania, adauga #buzzromania).


REGULAMENTUL CONCURSULUI DE PE INSTAGRAM

Pentru a participa la activarea Buzz Instagram, trebuie sa postezi un videoclip de 15 secunde pe profilul tau de Instagram, public, pana pe 31 martie 2021. In acel videoclip, trebuie sa ne arati cum integrezi o pereche de sneakersi Air Max in 3 tinute. Este obligatoriu sa etichetezi @buzzsneakerstation si sa adaugi #AirMaxMondays si # tara din care participi (ex: #buzzromania).

Doar cei care au dau follow paginii de Instagram @buzzsneakerstation pot participa la acest concurs. Profilul tau trebuie setat “Public”, pentru ca noi sa iti putem vedea Insta story-urile.

Autorii celor mai creative 3 stories vor primi o pereche de sneakersi Nike Air Max. Castigatorii vor fi alesi de un juriu care face parte din echipa Buzz.

Castigatorii concursului de pe Instagram vor fi anuntati prin intermediul unui Instagram story, pe profilul Buzz, in data de 2 aprilie 2021.

NOTA:  In cazul in care castigatorii sunt din Romania, acestia vor primi fiecare, un voucher in valoare de 670 RON, cu ajutorul caruia isi vor putea achizitiona o pereche de sneakersi Nike Air Max, la alegere.

Joaca-te si arata-ne care este stilul tau!

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!