pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
09.04.2021.

THE STORY OF AIR MAX 2090

Sneakersii care s-au lansat anul trecut de Air Max Day, merita cu adevarat sa fie nominalizati cu titlul de „Pantofii sport ai viitorului”. Aceasta este povestea AM 2090.

Designerii brandului Nike s-au lasat inspirati de Air Max Day pentru a crea si prezenta un nou model de sneakersi clasici. Gratie acestui fapt, de ani de zile avem privilegiul de a ne bucura de sneakersi in nuante noi, de modele pe care le iubim atat de mult.

Dupa ce modelele AM 270 și 720 au inscris vanzari record, seria Air Max 2090 a iesit la iveala si a marcat anul 2020.

Denumiti „Pantofii sport ai viitorului”, ei contureaza aceasta lume a sneakersilor, modelele AM 2090 castigand rapid atentia celor care colectioneaza pantofi sport si a trendsetterilor. Populariatatea lor a ramas la fel de mare si acum, chiar daca a trecut un an de la lansare. Confortul incredibil si calapodul unic sunt completate de detalii futuriste.

Fiecare model atrage atentia cu nuanta lui speciala si structura materialelor, dar si cu stabilitatea si inovatia tehnologiilor pe care le ofera iubitorilor de sneakers. Chiar si detaliile pieselor care ofera suport completeaza intreagul design in culori futuriste, diferite de toate cele pe care le-am vazut pana acum la modelele Air Max. Creatorii Nike spun ca modelele Air Max 2090 au fost inspirate din designul si puterea masinilor electrice ale viitorului.

Se poate spune ca fiecare detaliu, inclusiv logo-ul Swoosh si Air Max, este incorporat pentru a indeplini toate criteriile pe care ar trebui sa le aiba sneakersii creati pentru viitor. Un alt element care merita adus in atentie este perna de aer mare si fereastra cu 200 la suta mai mare in comparatie cu cea originala.

Noile modele de sneakers Air Max 2090 sunt disponibile in magazinele noastre și online.

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!