pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
16.04.2021.

CELEBRATE BUZZ’S 6th BIRTHDAY & SHOW US YOUR PERFECT STYLE

Buzz sarbatoreste al 6-lea an, in Arpilie! Si pentru ca nu putem lasa un an sa treaca un an fara a sarbatorii evenimentul, am decis sa il facem online, datorita situatie actuale globale, dar te invitam sa participi la concursul aniversar. Ps: avem si premii pe care le poti castiga!

Zilele de nastere sunt zilele in care incercam sa scoatem din sifonier cele mai cool piese ale noastre si sa le asortam cum nu am facut-o vreodata!La aceasta aniversare, totul se leaga de cifra 6, de care matematicienii spun ca este cifra perfecta, asa ca sigur ne va ajuta sa facem tinutele perfecte -cu sneakersii favoriti, si toate celelalte piese care ne reprezinta.

Spre deosebire de anul trecut, anul acesta avem ajutorulunei stiliste in voga - Vanja Pantin, care ne va ajuta sa alegem castigatorii pentru acest concurs si care va face 2 tinute perfecte pentru cei doi castigatori.

Arata-ne combinatia ta perfecta si ia parte la concursul cu premii - Arata-ne stilul tau perfect

Reguli de participare pentru concursul cu premii “Arata-ne stilul tau perfect”

Pentru a participa la concursul organizat pentru a 6-a aniversare Buzz, care tine de pe 15 Aprilie pana pe 20 Aprilie, este necesar sa postezi un video de 15 secunde pe paginata ta publica de Instagram in care sa ne arati tinuta ta perfecta pentru aceasta aniversare.Sneakersii nu trebuie sa lipseasca si trebuie sa ii combini cu cele mai potrivite piese. Posteaza o poza sau un video cu tinuta cu tag la @buzzsneakerstation si hashtag-ul #buzz6thbday.

Doar persoanele care urmaresc contul @buzzsneakerstation si au profilul public pot participa la concurs.

Prin participarea la concurs, iti dai acordul ca postarea/postarile sa poata fi repostate pe contul @buzzsneakerstation

Autorul celei mai reusite tinute, ales de faimoasa stilista Vanja Pantin va castiga intreaga tinuta prezentata pe Instagram.

Castigatorul concursului ce aniverseaza 6-a de Buzz va fi anuntat pe Instagram, pe 21 Aprilie 2021.

Ramai perfect si aniverseaza cu noi 6 ani de Buzz!

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!