pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
15.06.2021.

TREND ALERT: NOILE TRICOURI BUZZ

În fiecare an, sezonul primăvară - vară aduce o varietate de lucruri noi pe care ni le imaginam instant ca parte a outfitului nostru. Tricourile se remarcă mai ales pentru că pot fi purtate la propriu cu orice - blugi, ținute casual, pantaloni scurti, sau cu fuste și rochii, dacă vrei să ieși putin în evidență și să aduci o oarecare originalitate in peisaj.

Ca tendintele acestui sezonului - mai mult decât in sezoanele trecute - imprimeurile sunt obligatorii pe tricouri anul acesta! Cu cât este mai neobișnuit și mai atractiv, cu atât mai bine. Robo Bear, Lady, Urban Street - alegerea este a ta și se află pe acele piese de outfit care fac oferta noastră complet diferită. Pe noile tricouri Buzz.

Urbane, casual, inedite, eficiente - noile tricouri Buzz sunt Trend Alert, deoarece nu seamănă cu altele. Posibilitatea de a le asorta cu alte articole vestimentare, dar și faptul că sunt complet diferite de toate celelalte de până acum, te vor face să le alegi pentru aproape fiecare ținută din vara aceasta.

A avea un outfit îndrăzneț presupune un anume cost - asumat, de altfel, de aceea am pregatit o noua colectie de sneakersi la fel de indrazneti, ce-ti completează perfect tricoul Buzz, dar și accesorii care accentueaza și mai mult tinuta.

Sunt ideale pentru orice stil urban și pentru toate activitățile pe care le veți desfășura în această vară: pe plajă, în natură sau în oraș, pentru ca-s realizate din materiale premium, placute la atingere, iar croiala lor îți urmareste perfect linia corpului.

Poartă-le într-un mod nou, autentic și fii steaua urbană a acestui sezon. Descopera noile tricouri Buzz în magazinele noastre sau online.

Echipa Buzz

 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!