pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
03.09.2021.

WE'RE BUZZIN’ TOGETHER

Este timpul pentru un nou inceput! Diferit, dar tot impreuna!

S-au schimbat multe anul acesta, insa echipa a ramas la fel – echipa fara de care nimic nu ar mai fi la fel! In aceasta formatie am terminat anul scolar precedent, ne-am petrecut vara si vacantele, am jucat basket, am mers la antrenamente si ne-am bucurat de mare. Si, bineinteles, tot in aceeasi formula vom transforma inceputul noului an scolar intr-unul remarcabil!

Cine face parte din echipa Buzz anul acesta?

Copiii cool, cu stil urban care ies in evidenta prin atitudinea lor increzatoare. Fete, baieti, adolescenti sau scolari, s-au adunat pentru a demonstra ca desi nu vor fi impreuna la scoala pentru acest inceput de an, tot impreuna dam culoare anilor scolari.

Incepand cu septembrie ( si continund cu lunile ce vor urma ) veti continua sa bateti mingea pe terenul de sport, veti merge la antrenamente, plimbari, va veti petrece timpul in curtea scolii si veti crea o comunitate stransa, alaturi de care veti experimenta noi si noi aventuri.

Iar noi suntem aici sa incurajam echipele! Pentru acest nou an aventuros, am pregatit o colectie speciala ce include modele destinate adolescentilor. Brand-uri ca Nike, adidas, Reebok, Puma cu multe modele inedite de sneakersi, imbracaminte cu o gama larga de culori si print-uri care se integreaza usor in orice outfit.  aceste articole sunt disponibile acum atat in magazinele noastre fizice, cat si in online, cu o reducere de 20%. Vino in magazinele noastre BUZZ si alege-ti produsele preferate din oferta Back to School. 

Echipa ta unde e? Adunati-va si hai sa BUZZ-uim impreuna!

 

Echipa BUZZ

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!