pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
27.09.2021.

CONVERSE CREATE NEXT: Accente Noi Ale Clasicilor

Sezonul de toamnă va fi marcat de sneakerșii urbani Converse, al căror design iconic îți vor da fiori prin materialele inovatoare folosite sub forma unui confort sublim. Acestea sunt modelele pentru el și ea, Chuck Taylor All Star Move și Chuck 70 Explore Waterproof.

Modelul Chuck Taylor All Star Move se remarcă prin materiale inovatoare, detalii autentice și o talpă ultra-ușoară din EVA - făcându-l perfect pentru zilele de toamnă. Converse Chuck Taylor All Star Move este o versiune mai îndrăzneață a clasicilor sneakerși Chuck și este un adevărat simbol al expresiei personale, care se potrivește oricărui look de toamnă. Modelul este creat din piele sintetică, iar șireturile sale în două tonuri și emblema flashy sunt inspirate din bocancii de hiking. Cu confortul și greutatea redusă a sneakerșilor Chuck Taylor All Star Move, vei fi de neoprit în acest sezon de toamnă!

Sneakerșii Chuck 70 Explore Waterproof sunt îmbunătățiți cu materiale impermeabile, păstrând în același timp designul iconic Converse. Elemente precum șireturile de drumeții întărite, talpa mai durabilă și branțul OrthoLite pentru susținere sunt inspirate din timpul petrecut în aer liber, motiv pentru care acest model este perfect pentru o toamnă rece. În loc de pânza cu care suntem obișnuiți la Converșii clasici, acest model este creat din piele nubuck impermeabilă, întărită suplimentar cu o căptușeală impermeabilă - astfel încât să puteți merge fără griji în ploaie în lunile de toamnă. Chuck 70 Explore Waterproof sunt sneakerșii în care te vei simți super-confortabil și încrezător, indiferent de condițiile meteo.

Pentru marca Converse, progresul nu se oprește niciodată. Modelele lor din cea mai recentă colecție de toamnă îți vor oferi un sentiment magistral de confort, alături de o siluetă unică, iconică. Așadar, să vină toamna!

Colecția Converse Create Next este disponibilă în magazinele Buzz și online.

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!