pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
11.08.2017.

BUZZ X GRAURE, o colaborare despre pasiunea de a fi diferit

Buzz Sneaker Station Romania lanseaza o colaborare cu unul dintre cei mai buni artisti de pe piata personalizarii sneakersilor, Graure Octavian. In magazinele Buzz din Bucuresti (Mega Mall, Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City) am expus 3 modele Nike Air Force 1, fiecare diferit, unic, special.


Cand vine vorba de sneakersi, exclusivitatea este obligatorie.  Sa iti arati perechea preferata de sneakers poate sa nu mai fie atat de hype fata de perechea preferata de sneakers, desenata, la comanda, de un artist. Personalizarea pantofilor este atat de populara acum, incat si-a ocupat un loc bine meritat in cultura sneakersilor. Atunci cand lucrarea este executata perfect, poate fi chiar o opera de arta, chiar mai buna decat ceea ce se gaseste pe rafturile din magazine.


Graure petrece ore intregi pregatind, vopsind, lipind piele sau orice alte materiale la cerere (chiar si nisip) pentru ca un pasionat de sneakers sa poarte sau sa colectioneze un model exclusiv, pe care nu il va mai avea nimeni. Fiecare pereche este personalizata manual, in urma unui process minutios de pregatire, utilizand vopseluri speciale. Rezultatul final rezista la spalare, intemperii si purtare.


Buzz sustine aceasta miscare a culturii si expune in magazinele din Mega Mall, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City lucrarile lui Graure. Momentan, modelele sunt inspirate de Tupac si Biggie, fortele armate aeriene si chiar textura de marmura. In plus, daca achizitionezi orice pereche de sneakers din Buzz, primesti 10% discount la orice comanda facuta la Graure.

In curand vom expune o pereche AF1 lucrata de Graure si in magazinul Buzz din City Park Constanta.

Viziteaza-ne si descopera modelele exclusiviste pe care ti le-am pregatit!

Pentru mai multe detalii despre artistul roman, Graure Octavian, accesati paginile:

www.facebook.com/graureoctavian

www.instagram.com/graureoctavian

Photo credits: George Popescu

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!