pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
28.12.2022.

PUMA MAYZE STACK DUCE TOTUL LA UN ALT NIVEL

Bună, tuturor,

Aceasta este primul meu articol pe blog story ca parte a Buzz Crew. Numele meu este Zorica, dar cei care mă cunosc îmi spun Zoka. Ca orice altă fată, sunt un mare fan al modei și al tendințelor în materie de modă, iar sneakerșii sunt pasiunea mea.

Astăzi, modelul PUMA Mayze Stack a fost cel care mi-a atras atenția. Nu mă puteam decide asupra culorii, așa că l-am luat în ambele variante, White Vaporous Gray, și Rose Quartz. Modelul PUMA Mayze Stack a dus sneakerșii la un nou nivel, la propriu. Acesta are o talpă supradimensionată și o parte superioară inspirată de unele dintre cele mai emblematice modele Puma. Mi-a plăcut totul la acești sneakerși, de aceea mi-au atras atenția.

Modelul PUMA Mayze Stack se potrivește perfect cu mai multe ținute, iar astăzi am combinat modelul Puma Mayze Stack "White Vaporous Grey" cu un hanorac Puma Infuse cu jumătate de fermoar și cu niște pantaloni Puma Infuse larg, precum și cu o salopetă New Balance cu guler înalt care îți oferă tot confortul, dar și un look modern. Am asortat Puma Mayze Stack "Rose Quartz" cu pantaloni și un hanorac New Balance care se potrivesc perfect.

Asta e tot de la mine pentru moment. Sper că v-a plăcut alegerea mea. Puteți găsi combinația mea vestimentară în magazinele Buzz, precum și online.

Vă doresc un an nou fericit. Ne vedem anul viitor!

 

Până data viitoare,

@Zokaaaaa…

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick