pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
20.01.2021.

BREAKING: Winter Station is Colorful This Year

Cine spune ca iarna trebuie sa fie doar in tonuri deschise si inchise? Da, ninge si da, e frig, dar asta nu inseamna ca a ta colectie de incaltaminte si imbracaminte ar trebui „sa sufere“. Daca ne intrebati, iarna aceasta este totul in nuante neon – albastru neon, verde, roz si violet, ceea ce inseamna ca al vostru Winter Station a inclus in colectia de iarna cele mai colorate si stilate modele ale celor mai celebre branduri.

Nu putem nega, exista si articole, siluete clasice, care sunt pur si simplu all-time favorites, dar ne concentram in mod special pe modele care nu sunt de obicei destinate sezonului de iarna, insa care se combina atat de bine si carora nu le putem rezista.

De unde sa incepem? De la jacheta pentru femei Nike, semi-transparenta, de culoare verde neon, care se potriveste perfect cu hanorac alb sau cu tricou alb, in timp ce poti purta cu usurinta deasupra o jacheta alba bufanta, care va scoate si mai mult in evidenta acest articol. Va intrebati care este perechea perfecta de sneakersi in aceast outfit? Nike Air Max ZM950, fara indoiala.

Nike Air Jordan, in tonuri de albastru-verde, este modelul de iarna pentru barbati preferat de noi. Jacheta Nike Air Jordan Jumpman, combinata cu hanoracul Jordan si sneakersii Air Jordan 4 Retro SE se remarca perfect atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Asadar, putem spune ca este un hit complet pentru fanii brandului Jordan.

Alte combinatii Nike si adidas, impreuna cu inevitabilele tinute Champion, completate de sneakersi Fila, nu trebuie lasate in afara garderobei. Arata uimitor si se combina incredibil de bine, ceea ce reprezinta un mix castigator pentru adevaratii iubitori de imbracaminte confortabila, atractiva si, mai presus de toate, la moda, care nu ezista sa poarte ceva nou si diferit.

In aceasta iarna, acordam o atentie deosebita imbracamintei pentru cei mici. Articolele Jordan pentru baieti si combinatiile de treninguri si sneakersi adidas pentru fete completeaza povestea Winter Station in mod corect, dar intreaga colectie de iarna o puteti gasi in magazine sau online.

Brandurile preferate, siluetele la care ati visat de ceva vreme, designurile purtate de renumiti trendsetteri din intreaga lume - nu ratati ocazia de a le include acum in colectia voastra de sneakersi.

Buzz Team

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!