pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
24.04.2020.

CAN’T STOP THE FEELING, ’CAUSE IT’S BUZZ’ 5th BIRTHDAY

La inceput a fost un pic de BUZZ! Sa tot fie cinci ani de zile de cand prima si cea mai mare sneaker station s-a deschis in Belgrad, Serbia. Anii au trecut, iar Buzz si-a construit incet dar sigur un loc de top in cultura pasionatilor de sneakers din regiunea balcanica.

Prin numele unic si ofertele exclusive ale celor mai noi si dorite modele de sneakers, am setat noi standarde si am bucurat multi pasionati de sneakersi prin activari, recomandari, campanii memorabile si colaborari cu cei mai mari influenceri din regiune. Chiar si astazi fanii asteapta noutatile din oferta noastra ca sa poarte ultimele modele de sneakersi inaintea celorlalti.

Cum arata totul la inceput? Povestile despre cele mai cunoscute modele de sneakers au fost spuse de primii membri Buzz Crew – El Nino, artist hip-hop, cu o colectie impresionanta de urmaritori pe Instagram (115k), dar si de cele mai cautate modele de sneakersi marca Nike si Jordan; Ciprian Ciulei – fotograf pasionat de estetica urbana.

Aceasta lista s-a extins cu timpul si articolele BUZZ CREW despre cele mai noi trend-uri din lumea sneakers-ilor au devenit un content mult asteptat in fiecare miercuri. Astazi sunt scrise de Andreea Din, Ivana Džamić Dživ, Marina Ćosić, Vojislav Panjković, Franjo Opačak, Akasha Musika, Iva aka Unicorn Domination, Antonija Lokvenec si multi altii.

In fiecare an, organizam evenimente care au la baza principiile culturii de sneakersi. Printre ele se numara si festivalul care a avut loc anul trecut in Belgrad sub sloganul Powered by BUZZ!

Este vorba despre Sneakervillecel mai mare eveniment de profil din regiunea balcanica, care a strans mai mult de 20.000 de participanti. Astfel, Sneakerville a devenit noua destinatie a pasionatilor de sneakersi din regiune, dar si o provocare pentru noi pentru ca va trebui sa va surprindem in anii care vor urma.

In fiecare martie, cu multa nerabdare, aniversam cea mai populara silueta Nike. Anul acesta am celebrat Air Max Day – ziua in care a aparut prima talpa transparenta pe scena sneakers-ilor – prin numeroase activari online in intreaga regiune.

Am fost alaturi de 2Hot4Stage Fest inca de la inceput – un festival regional care aduce impreuna artisti hip-hop si asa numita cultura de strada.

Aspiratia noastra este sa fim inovativi si diferiti, iar aceste obiective le-am pus in practica prin activari diverse si campanii. Cea mai demna de mentionat este campania Ready for School ce a adus impreuna tineri care exceleaza in diverse domenii. I-am numit Buzz Golden Kids pentru ca sunt cool, diferiti si creativi.

Dar mai avem multe de realizat pana sa consideram ca ne-am facut treaba! Am fost prinsi in plasa Deerupt, am ales-o pe SAGE girl, am premiat cei mai creativi participanti la activarea Show Your Buzz, v-am facut cunostinta, in mare stil, cu stilul Champion si Fila si cu cele mai noi colectii, si am sarbatorit impreuna fiecare aniversare Buzz.

Anul acesta, anul cu numarul 5, va fi cel putin la fel de interesant ca pana acum. Iata ce ti-am pregatit pentru a marca aceasta aniversare!

Pe langa reducerile de pana la 40% pe care le-am aplicat celor mai noi modele de sneakers, celebram ziua noastra de nastere cu un concurs BUZZ B-Day Outfits Instagram Challenge. Dupa cum sugereaza si numele concursului, te invitam sa fii creativ, sa faci o poza sau un video cu outfit-ul pe care il porti special de ziua Buzz, si sa o postezi pe profilul tau de Instagram. Cele mai creative outfit-uri vor fi premiate cu cate o pereche de sneakers, la alegere, in valoare de maximum 600 de lei. Citeste regulile de participare chiar aici.

Don’t stop that feeling, it’s Buzz’ 5th birthday!

Buzz team

 

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!