pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

News
15.04.2021.

WE’RE CELEBRATING BUZZ’S 6th BIRTHDAY

Fiecare aniversare pe care o avem este o ocazie potrivita pentru a sumariza impresii, dar niciodata nu ar trebui sa renuntam la “Keep on Buzzin’”. Aceasta este povestea noastra.

Sase ani – este o perioada mica de timp, dar in spatelei perioadei se ascund numeroase proiecte, provocari, campanii si evenitmente – Si povestea se scrie in fiecare zi!

Nu am putut gasi un inceput mai bun pentru aniversarea noastra, care ar trebui sa sumarizeze inca un an. A fost un an cu multe provocari, ciudat si obositor, dar chiar si asa, nu ne-am oprit nici macar pentru o secunda din a atinge toate asteptarile a mii de pasionati de sneakers – sa fim creativi, sa avem cat mai multe branduri din sfera urbana, de a creste cu ei si de a le putea oferi cele mai tari perechi.

Noua realitate ne-a facut sa ne indreptam spre noi cai de comunicare, orizonturi noi deschide, asa ca anul trecut am inceput un proiect nou, numit Buzz Sneaker Station pe TikTok. Este simplu si nu am putut ramane imuni la noile si popularele retele de social media ale momentului, doar pentru a putea ramane conectati cu tine - speram ca iti plac noile modificari.

Saptamana de saptamana, Buzz Crew vine cu noi povesti si outfit-uri fenomelare care ne inspira sa purtam ultimele modele de sneakersi intr-un mod total inedit. Si atunci, inainte de inceperea scolii, proiectul “The Coolest School Crew” ne a lasat impresionati.

Sigur iti aduci aminte de invitatia noastra catre copii, care si-au aratat realizarile lor, de ce sunt Cea Mai Tare Echipa din Scoala si in fiecare saptamana ne-am bucurat de story-urile celor mai buni. - Romanian Brothers Crew, cei care ne-au lasat fara rasuflare cu dansul lor si povestile lor de la numeroasele concursuri pe care le-au castigat la nivel national si international; golden boys din liceul de matematica din Belgrad, care ne-au aratat ca matematica si fizica pot fi si foarte interesante si interactive; Go-Breakers – echipa din Slovenia care ne-a orbit, in adevaratul sens al cuvantului; Flawless Crew, dragutele fete din Kragujevac. Perfectiunea nu este doar numele acestei echipe de dans, dar cuvantul care le insumeaza perfect pe toate; uimitorii Bosnian crews care au atatea interese diferite dar se inteleg atat de bine, incat se consiera rude; Dream Team, tineri atleti din Svilajnac care in ciudat tuturor regulilor, inca gasesc timpul necesar sa isi traiasca viata.

Multumim, ati fost si sunteti o adevarata inspiratie!

Magazinele noastre din regiune au fost inchise si deschise, dar noi tot am reusit sa prezentam trei magazine complet noi, diferite si total adaptate pasionatilor de sneakersi, in Serbia si Romania, care te vor lasa cu gura cascata cu aspectul si care iti vor oferi o sesiune de cumparaturi de neuitat.

Deschiderea noilor magazine a fost insotita de prezentarea unor noi brand-uri exclusive, NAPAPIJRI a devenit parte din oferta noastra pentru public, ca si colectia de Jordan PSG. Si anul acesta avem planuite multe alte surprize pentru voi.

O realitate noua, putin diferita dar in acelasi timp, dar acelasi Sneakerville. Cel mai mare festival adresat pasionatilor de sneakersi, din regiune, s-a tinut online la finanul anului trecut si se va tine din nou si anul acesta, impingand barierele culturii urbane cu productia, cu continutul si cu artisitii si invitatii care au contribuit la impresia generala. Si nu ne oprim aici!

In acest an, pentru a marca aniversarea de 6 ani, in fiecare magazin fizic si pe online, avem o reducere 30% reducere la o selectie de produse. De asemenea, nu puteam sa ne aniversam ziua fara un concurs nou – Arata-ne Stilul Tau Perfect, concurs in care premiem cele mai bune tinute cu premii din magazinele Buzz. Mai multe detalii despre concursul de pe Instagram aici.

Hai sa sarbatorim a 6-a aniversare, impreuna. Keep on Buzzin’!

Echipa Buzz

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!