pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick

21.
Jul
2020
Blogger Pick
Hey, dragilor, Suntem noi – Remi si Akasha. Abia asteptam sa ne intoarcem cu un nou blog story. Este vara oficial si amandoi eram nerabdatori sa ne reintalnim dupa o lunga pauza. Remi si-a petrecut primavara creand tutoriale de dans online si Akasha si-a dedicat timpul crearii unor playlist-uri minunate, care abia asteapta sa fie ascultate.
15.
Jul
2020
Blogger Pick
Unii dintre voi ma cunosc…. Pentru cei care nu au avut sansa de a ma intalni, ma numesc Katja Spanka si fac parte din Buzz Crew inca de la inceput. Sunt super fericita de aceasta colaborare si mereu entuziasmata de toate proiectele noi pe care le avem. Pentru acest blog am pregatit ceva spectaculos, asa ca nu ratati sa vizualizati fiecare poza din story.  
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Oh… vara… Omul pur si simplu revine la viata in aceasta perioada a anului. Dupa zile sumbre, sezonul preferat a sosit. Cumva mi se pare ca pentru mine fiecare vara vine cu un nou mood in ceea ce priveste stilul pe care il abordez. Este de fiecare data o provocare, deoarece iar si iar caut piese vestimentare noi, pe care stiu ca nu le voi mai purta si vara viitoare. De aceea, intotdeauna ma asigur ca macar incaltamintea pe care o cumpar sa fie frumoasa, simpla si clasica, pentru a o purta cat mai multi ani la rand.
01.
Jul
2020
Blogger Pick
Salutare, prieteni! V-am dus dorul. Sunt super incantata sa impartasesc cu voi aceasta sedinta foto cu cei mai cool papuci. Marturisesc ca sunt un adevarat sneakerhead, insa acesti papuci mi-au atras total atentia. In cazul in care credeti ca nu veti atrage privirile cu aceasta incaltaminte, va sugerez sa va mai ganditi o data.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Salutare prietenilor mei ce au stat inchisi in case atat de multa vreme! Dupa aceasta perioada, libertatea recent dobandita parca are un gust mai bun, nu-i asa? Eu unul ma bucur mai tare acum la toate lucrurile mici, care inainte nu imi prezentau nici un interes. E interesant sa vad cum viata isi face din nou simtita prezenta in orasele noastre, mai ales dupa aceasta perioada ciudata de liniste asurzitoare. Cred ca am primit cu totii o lectie de stoicism in lunile precedente, devenind putin mai recunoscatori si mai increzatori in viitor.
17.
Jun
2020
Blogger Pick
Salutare, prieteni! In story-urile anterioare am avut ocazia sa va povestesc despre modele preferate de sneakersi. Tinuta mea de astazi este realizata in intregime din articole adidas!
11.
Jun
2020
Blogger Pick
Salutare prieteni, Nu am mai scris de ceva vreme, recunosc, insa nu este niciodata prea tarziu pentru un story despre Buzz Crew. De aceasta data vrem sa va aratam noile tricouri Buzz. 
27.
May
2020
Blogger Pick
Salut, prieteni! Sunt din nou aici cu voi. Ma bucur ca haosul prin care cu totii am trecut, acum a disparut si vreau sa deschidem acest sezon, in culori si tinute inedite.
13.
May
2020
Blogger Pick
Salutare, oameni frumosi! Sper ca sunteti bine in aceasta perioada nebuna. Eu sunt ok, fac fata situatiei, si la fel ca marea majoritate, am petrecut primele saptamani acasa, in stricta auto-izolate, obisnuindu-ma cu restrictiile si luptand cu diverse noi provocari.