pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick

30.
Sep
2020
Blogger Pick
Ei sunt Dream Team pe viata. Descopera noii nostri membri The Coolest School Crew.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Cati dintre voi ati intanit cei mai buni prieteni intamplator? Si cati dintre voi ii considerati pe cei din gasca voastra, niste adevarati membri ai familiei? Vi-i prezentam pe Anastasia, Ines, Andrea, Ana si  Mateja. Patru fete si un baiat – toti cu interese si hobby-uri diferite, dar o echipa fatastica. Ei Impart aceeasi dragoste: cea pentru buna dispozitie si distractie.
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Ele danseaza dintotdeauna... disco dance, hip-hop, balet contemporan, salsa, zumba, bachata... Au castigat numeroase premii la competitii nationale si internationale si sunt mandre in mod special de primul premiu din categoria grupuri mici de disco dance, duo si solo, pe care l-au castigat la competitia internationala, in decembrie 2019. Ele sunt: Lena Potparić, Staša Radivojević si Mina Đorđević. Lena si Mina au 18 ani, iar Staša are doar 16 ani. Provin din Kragujevac, un oras din Šumadija, iar atunci cand le intalnesti, realizezi ca Flawless nu este doar numele grupului lor de dans; acest cuvant le caracterizeaza intru totul.
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – ei impart pasiunea pentru dans, perseverenta si motivatia, ceea ce a dus la 26 premii nationale, 9 europene si 11 premii mondiale. Competitiile, spectacolele si antrenamentele, in Slovenia sau in afara tarii, nu sunt singurele care ii adduce impreuna. Toti membrii echipei sunt ambitiosi, dispusi sa munceasca foarte mult si au un umor iesit din comun. De aceea, ei au devenit adevarati prieteni. Trupa a fost infiintata acum un an si ceva, insa ei simt ca se cunosc de-o viata. Stiu cum sa fie alaturi unul de celalalt, atat la bine, cat si la rau. Pentru acesti copii, breakdance-ul nu este doar un simplu stil de dans sau doar sport, ci si un mod de a se exprima intr-un grup de prieteni care scriu aceeasi poveste si se sprijina reciproc. In ciuda ritmului obositor, echipa noastra gaseste intotdeauna timp pentru clatitele preferate sau pentru pizza. Chiar trebuie sa aflati mai multe, ca sa va dati seama ca ei sunt The coolest School Crew? 
03.
Sep
2020
Blogger Pick
Va prezentam cea mai mare echipa de fizicieni din Serbia si noul The Coolest School Crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Nu sunt frati de sange, sunt mult mai mult de atat. Sunt frati de suflet! Dansul i-a unit si impreuna se simt ca fiind o adevarata familie. In 2012, Piticu (component al trupei Simplu), scria prima fila din povestea Brothers Crew, concept creat pentru a duce mai departe pasiunea sa pentru dans, sub deviza "Sanatate prin dans". 
19.
Aug
2020
Blogger Pick
Hi, guys! Sper ca sunteti bine si ca va bucurati la maxim de zilele de vara :)  
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Salut, prieteni! In aceste zile super calduroase de vara, am hotarat sa facem o pauza de la dans si sa mergem in cautarea unor sneakersi cu ajutorul carora sa cucerim orice scena. Prietenii din Buzz Crew ne-au dat vestea ca noi sneakersi au ajuns in magazinele Buzz. Am fugit de in data catre cel mai apropiat magazin Buzz si i-am zarit…da… era ca si cum ne-ar fi strigat: “Suzana! Flanjo!” Erau noii New Balance 327…
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Salutare brigada, eu sunt Andreea si ma bucur sa fiu din nou alaturi de Buzz Crew pentru o plimbare sub soarele torid al verii, intr-o pereche de sneakersi Puma, foarte foarte hot! Voi sunteti pregatiti? Ma plimb pe strazile orasului de cand eram copil si l-am vazut crescand in marime si putere, putin cate putin, iar el m-a vazut la randul lui pe mine avand acelasi parcurs, pentru ca, vedeti voi… suntem conectati cu mediul asta urban in mai multe feluri decat ne putem imagina.