pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick

15.
May
2019
Blogger Pick
Salutare. Eu sunt Adnan Bro, iar acesta este primul meu blog story. Sunt incantat sa fac parte din echipa Buzz si va marturisesc sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare. Inca de cand eram copil adoram provocarile si toate lucrurile noi pe care le intampinam.  
08.
May
2019
Blogger Pick
Salutare, prieteni! Sunt Vekac, un nou membru Buzz. Sunt originar din Banja Luka, iar pasiunea mea este muzica. Aceasta a devenit un stil de viata; cant rap, cunosc trei instrumente musicale si sunt implicat si in procesul de productie.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Sneakersii New Balance au fost intotdeauna un mix de noi tehnologii si spirit retro sport. New Balance 247 este rezultatul intentiei brand-ului de a imbina stilul sport cu cel de lifestyle.
03.
Apr
2019
Blogger Pick
Eu sunt SkilleR. Daca iti place beatbox-ul cu siguranta ma cunosti. Din punctul meu de vedere este cel mai usor mod de a face muzica. Toata lumea are aceeasi resursa (corpul), dar foloseste un alt instrument. 99% din beatbox este reprezentat de fluxul de aer, dar corzile vocale si miscarea buzelor sunt de asemenea implicate in aceasta tehnica.
28.
Mar
2019
Blogger Pick
Salut, dragi prieteni! A trecut ceva timp de la ultimul blog story si va marturisesc ca am asteptat exact acest moment pentru o noua intalnire cu voi. Cu siguranta va intrebati de ce tocmai acest moment… pentru ca vreau sa va pun la curent cu cele mai “proaspete” vesti: brand-ul FILA este acum prezent in magazinele Buzz! Am primit pe Instagram o multime de mesaje de la voi, in care eram intrebata de unde am achizitionat sneakersii FILA Disruptor. M-am intristat ca a trebuit sa va spun ca nu este niciun loc pe aici de unde ii puteti cumpara, pentru ca stiu cat de dezamagita sunt eu cand primesc astfel de raspunsuri. Problema a fost insa rezolvata de Buzz. Pe langa modelul clasic pe alb, este acum disponibila o paleta de culori foarte cool si nu m-am hotarat inca ce pereche voi alege. Inainte de a va marturisi care este noua varianta preferata, vreau sa va ofer cateva detalii despre brand-ul FILA, care a avut o revenire glorioasa anul trecut.
20.
Mar
2019
Blogger Pick
Salutare! Eu sunt Hana. Este posibil sa ma fi vazut pe strazile orasului Sarajevo sau pe Instagram,  iar daca nu, acum este momentul potrivit pentru a ne cunoaste. Pentru inceput, vreau sa impartasesc cu tine una dintre cele mai sincere si profunde pasiuni ale mele – cea pentru sneakersi.
13.
Mar
2019
Blogger Pick
Cand vine vorba de o companie precum Nike, cea mai mica asteptare a mea este design-ul de calitate si nu se intampla sa fiu vreodata dezamagit, insa, din cand in cand, primim chiar mai mult decat putem cere in materie de design si stil. Imi cer scuze, acesti sneakersi pe care prietenii mei de la BUZZ mi i-au prezentat m-au entuziasmat atat de tare, incat am uitat sa ma prezint. Eu sunt El Nino, gazda voastra de astazi pentru acest unboxing.
06.
Mar
2019
Blogger Pick
Dupa cum putem observa, in zilele noastre stilul urban este din ce in ce mai popular. Cu totii ne inspiram din postarile celebritatilor de pe retelele de socializare si asteptam cu nerabdare saptamana modei. Apreciez sneakersii confortabili pe care ii pot considera adevarate piese de rezistanta in outfit-ul meu. In opinia mea, ei au puterea de a-mi perfectiona tinuta, pentru ca ma ghidez dupa sloganul ''shoes speak louder than words''.
20.
Feb
2019
Blogger Pick
Eu sunt Zvezdi. Cu siguranta ma cunoasteti daca sunteti fani ai blog-ului Mint Stories - spatiul meu digital pentru creativitate, inspiratie, schimb de idei, ganduri si noi destinatii. Cu o parte dintre voi m-am mai intalnit aici, alaturi de frumoasa echipa Buzz din care fac parte si Kalin, Alex P, SkilleR si DJ Doncho.