pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick

22.
Aug
2019
Blogger Pick
Salutari din partea mea – DJ Akasha. Pe langa job-ul de DJ, ma ocup de asemenea si de organizarea a diferitelor evenimente din sfera hip-hop, sub egida platformei Rock On Jamz. M-am alaturat de curand echipei Buzz si vreau sa va prezint pasiunea mea pentru sneakersi si cultura urbana, vazuta prin ochii unui iubitor al hip hop-ului.
07.
Aug
2019
Blogger Pick
Salutare fratilor si surorilor mele iubitoare de sneakersi! Este acea perioada din an cand toate vibratiile bune se aduna laolalta. Soarele straluceste si fiecare coltisor al orasului abunda de viata. Este o vreme cand domneste pacea si armonia, o vreme cand sarbatorim viata, cand petrecem mai des, cand mergem la festivaluri si evenimente unde figuri iconice iau cu asalt scenele si raspandesc un vibe pozitiv. Ca tot vorbim despre figuri iconice, Nike tocmai ce a lansat o noua silueta - Air Max 200, iar eu am pus mana pe o pereche imediat ce am primit vestea.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Salut! Mi-ati dus dorul? :) Sunt din nou aici, pentru a va prezenta noii mei sneakersi de vara favoriti – Puma Thunder. De ce ii prefer si de ce am ales aceasta culoare?
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Salutare! Prietenul vostru, AdnanBro, va este alaturi, pentru a va prezenta un nou story. Vreau sa marturisesc ca sunt din ce in ce mai entuziasmat sa compun aceste randuri pentru voi. Desi sunt adesea in contact cu lumea digitala prin intermediul retelelor sociale, nu am mai avut ocazia sa scriu bloguri inainte. Ii multumesc echipei BUZZ pentru aceasta provocare. :)
17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 este intotdeauna o alegere buna. Drept dovada, acest sneakers clasic revine constant pe rafturile magazinelor și cu totii sunt mereu entuziasmati de aparitia modelului New Balance 997H. Ai zice ca unul dintre cei mai vechi creatori de sneakersi ai lumii a hotarat ca este timpul ca New Balance 997 sa fie “transportat” cu o masina a timpului, actualizat apoi cu cele mai noi materiale și linii de design, pentru ca in final sa fie pus la dispozitia tututor iubitorilor de sneakersi.
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Esti pasionat de sneakersi? De running? Sau poate de amandoua? In orice caz, daca nu esti nici unul dintre aceste 2 lucruri, as putea trece cu vederea faptul ca nu esti la curent cu noul New Balance 997.   Acesta nu este un model care si-a cladit reputatia pe culori ostentative sau tehnologii inovative. Nu a fost alegerea nici unui pusti al anilor ’90 pentru ca altfel risca sa fie ridiculizat de catre colegii de scoala. Acesta este un model cu o poveste unica, povestea 997 despre cum calitatea vorbeste de la sine, fara a ridica vocea.
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Exista o vreme in care papucii erau purtati doar la plaja pentru ca practic au fost creati pentru aceste situatii. Dar, celebrul model Adilette a castigat intreaga lume, a facut chiar un pas inainte si a devenit un fashion statement.
29.
May
2019
Blogger Pick
Salutare tuturor sneakerheads-ilor! Eu sunt Dj Doncho, iar acesta este primul meu blog story. Fac parte din echipa Buzz de ceva timp si acum a sosit momentul sa va impartasesc cateva impresii despre sneakersii mei favoriti – Nike Air Force 1. In viata mea de zi cu zi sunt foarte energic. In timpul noptii sunt DJ, iar in timpul zilei am o multime de activitati, nefiind acel gen de om care se relaxeaza prin odihna.
22.
May
2019
Blogger Pick
Anul acesta cu totii am cautat inspiratia in stilul retro si, privind inapoi in trecut, am redescoperit culoarea, formele indraznete si am readus in tendinte curajul explorarii, imbinat cu stilul minimalist si design-ul intentionat. Adidas a orchestrat o simfonie a dorintelor din trecut cu noile tehnologii, astfel ca aceasta partitura numita NMD a primit tot ce brand-ul avea mai bun de oferit.