pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News

05.
Jan
2018
News
Salutare, Buzz, As vrea sa va povestesc despre intalnirea mea cu Anja... Eram in Novi Sad cand am vazut-o pentru prima data... Era frig, zi de munca si doar 10 oameni intrasera in magazin... Cutia mea era acoperita cu praf, pentru ca ce tipa poarta 42?! Am fost trezit dintr-un somn adanc de entuziasmul vanzatorului – el spunea ca o tipa vrea sa ma probeze pentru ca m-a vazut pe blog. Bineeee, poate chiar este o sansa sa plec din acest depozit. 
05.
Jan
2018
News
Ma numesc Adidas NMD. Denumirea “NMD” vine de la cuvantul nomad care se refera la cei care sunt in miscare tot timpul. Prin acest nume, cei care m-au creat, si-au dorit ca viata mea sa fie o continua calatorie. La inceput, am calatorit intr-o cutie. Nu stiam unde merg, unde ajung, dar speram ca toata lumea care ma intalneste sa fie fericita, datorita talpii BOOST, care este numarul 1 in lume. Dar viata intr-o cutie nu era pentru mine, asa ca am ajuns pe rafturile unui magazin Buzz.
05.
Jan
2018
News
Fratele meu este in piciorul drept, eu in cel stang, familia noastra este Air More Uptempo. Numele nostru este "Bulls", chiar daca preotul care ne-a botezat nu a fost fericit ca suntem rosii ca o roscata si avem numele unui animal. 
05.
Jan
2018
News
Va multumim pentru toate povestile pe care ni le-ati trimis. Ne-am bucurat si distrat atunci cand le-am citit. Am avut ocazia sa facem cunostinta cu zeci de perechi de sneakers, cu felul lor de a fi, cu experientele prin care au trecut. Cand am creat acest concurs, nu am visat sa primim atatea raspunsuri creative si unice.
11.
Dec
2017
News
Anul nou nu trece fara cadouri. De aceea, am creat BLOGBUZZTER, ca sa iti daruim sneakersii tai preferati. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi propriul blogBUZZter si gata, intri in competitie. Sneakersii tai preferati stiu totul despre tine si sunt cu tine la fiecare pas. Ei iti completeaza look-ul si te fac sa te simti cool si confortabil. Acum este randul tau sa dai viata sneakersilor si sa le duci povestea mai departe.
24.
Nov
2017
News
Suntem siguri ca ati asteptat cu nerabdare noua versiune Lunar Duckboot a modelului Air Force. De fapt, stim ca ati dat ceasul cu o ora inainte pentru ca – iarna este aici.
11.
Aug
2017
News
Buzz Sneaker Station Romania lanseaza o colaborare cu unul dintre cei mai buni artisti de pe piata personalizarii sneakersilor, Graure Octavian. In magazinele Buzz din Bucuresti (Mega Mall, Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City) am expus 3 modele Nike Air Force 1, fiecare diferit, unic, special.
28.
Mar
2017
News
Pe 26 martie s-au sarbatorit 30 de ani de la lansarea uneia dintre cele mai populare siluete Nike – Air Max 1. Buzz Romania a marcat aceasta zi importanta printr-o serie de evenimente si activari in toate magazinele Buzz din Bucuresti, Cluj si Constanta, toate special dedicate pasionatilor de sneakers.
23.
Mar
2017
News
Martie este luna urbanului, a culturii pop, a unuia din cele mai populare modele Nike, faimosul Air Max. In 2017, pe tot globul, toata lumea interesata de cultura ubana sarbatoreste silueta unica Air Max, intr-o poveste care rezista si inspira modele din prezent si viitor.
07.
Feb
2017
News
Fa-ti o poza alaturi de jumatatea ta in zona special amenajata in magazin, posteaza poza pe Instagram cu hashtag-urile #buzzromania si #sneakerstation, strange cat mai multe like-uri la postare si poti castiga 2 perechi de Nike Air Force 1 pentru el si ea!