pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

09.
Jun
2021
Blogger Pick
Stiu ce o sa spuneti, ca luna Iunie obisnuia sa fie o zi de vara. Inteleg, si chiar daca nu ne-au ajutat foarte mult aceste zile destul de friguroase pentru un inceput calendaristic de vara, eu tot am iesit sa testez noii Puma Mirage Mox BP.
26.
May
2021
Blogger Pick
Restrictiile din pandemie sunt inca prezente si nici prognoza meteo nu a fost foarte buna zilele trecute. Cu toate astea, nu totul este atat de gri. In timp ce asteptam vreme mai buna si mai insorita, dupa lansarea cu succes a anului trecut a seriei 327, New Balance prezinta un alt model nou: NB 237 intr-o versiune multicolora, pregatita pentru vara!
19.
May
2021
Blogger Pick
Buna tuturor! In ultimul timp profit de fiecare moment al zilei pentru a fi afara, sa ma bucur de zilele acestea calde si insorite. De aceea sunt extrem de incantat ca incepem incet-incet sa avem mai din ce in ce mai multe oportunitati de a ne intalni cu oamenii, de a iesi afara si de a ne mandri cu cei mai noi sneakersi achizitionati.
12.
May
2021
Blogger Pick
Hei, a trecut ceva timp de cand am scris ultima data pe BUZZ blog. Sper ca inca va amintiti de mine, dar permiteti-mi sa ma introduc acelora dintre voi care tocmai au inceput sa urmareasca blogul BUZZ – eu sunt Katja Spanka si sunt un antreprenor, make-up artist profesionist si, de asemenea, un mare fan al sneakersilor.
28.
Apr
2021
Blogger Pick
Sper ca sunteti cu totii bine si ca va bucurati de zilele de primavara, cum o fac eu. Pe aceasta vreme frumoasa imi place sa port unul dintre modelele mele preferate de adidasi, legendarul Adidas Superstar! Inca de la crearea sa in anii ‘70 si pana astazi, aceasta silueta a fost modelul preferat al unui numar mare de sportivi, artisti, muzicieni si actori tocmai pentru ca se potriveste cu usurinta diferitelor stiluri personale ale oamenilor.
16.
Apr
2021
News
Aniversam 6 ani de Buzz! Si anul acesta, sarbatorim evenimentul tot online si am vrea sa te invitam sa iei parte la petrecerea noastra!
15.
Apr
2021
News
Fiecare aniversare pe care o avem este o ocazie potrivita pentru a sumariza impresii, dar niciodata nu ar trebui sa renuntam la “Keep on Buzzin’”. Aceasta este povestea noastra.
14.
Apr
2021
Blogger Pick
Salutare, echipa! Sper ca v-a fost dor de mine.  Cu aceasta ocazie, doresc sa va intampin cu multa inspiratie, culori si stil retro. Va marturisesc ca noua colectie PUMA m-a lasat fara cuvinte. Desi mi-a fost greu sa decid, dupa o lunga verificare a articolelelor disponibile online, am ales sa dau sansa modelului RS-X-TWILL AIRMESH. Modelul este magic! Puteti sa il combinati cu diverse culori si sa va incadrati in stiluri complet diferite. Eu oscilez mereu intre stilurile sport si elegant, asa ca pot purta noii sneakersi preferati cu orice ocazie, fara a sta prea mult pe ganduri.
09.
Apr
2021
News
Sneakersii care s-au lansat anul trecut de Air Max Day, merita cu adevarat sa fie nominalizati cu titlul de „Pantofii sport ai viitorului”. Aceasta este povestea AM 2090.