pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

07.
Apr
2021
Blogger Pick
Salut! Sunt tot eu! Chiar daca a trecut o vreme, vin cu o noua poveste despre Buzz Crew. Aceasta ocazie este mai mult decat perfecta, pentru ca impreuna cu Aki (sigur va este cunoscuta de la povestea cu tricourile Buzz), cu care am avut oportunitatea de a avea o sedinta foto minunata pentru noua colectie de Primavara/Vara – Champion, care este deja disponibila in magazinele Buzz si Online.
31.
Mar
2021
Blogger Pick
Salutare, prieteni, Abia asteptam sa revin la voi cu o noua poveste. Incet, dar sigur, iarna ne paraseste, lasand spatiu liber pentru cei curajosi. Stiu ca deocamdata acest lucru nu se observa, dar luna martie este acea luna in care inspiratia ocupa un loc de cinste.
29.
Mar
2021
News
Nike Air Max este singurul sneaker din lume care are propria sarbatoare. Astazi este aceasta zi, deci sarbatoarea poate incepe!
26.
Mar
2021
News
CONCURSUL "1 AIR MAX x 3 OUTFITS" DE PE INSTAGRAM INCEPE!
25.
Mar
2021
News
Noii „New Balance 237“ te aduc inapoi, in anii ’70 si te indeamna sa revii la outfit-urile urbane. Iata de ce acestia reprezinta una dintre tendintele principale ale acestei primaveri.
24.
Mar
2021
Blogger Pick
A trecut ceva timp de cand v-am scris (motivele sunt justificate si uimitoare), insa luna modelelor Air Max nu poate avea loc fara mine – fata care a crescut in sneakersii care isi sarbatoresc aniversarea pe 26 martie. La fel ca anul trecut, din cauza pandemiei globale, sarbatorim online Air Max Day, iar astazi doresc sa va prezint un articol care va face memorabila aceasta zi si aceasta primavara – Nike Air Max Viva.
17.
Mar
2021
Blogger Pick
Salutare, Eu sunt Žan Papič – comediant, actor si scriitor. Prefer sa fiu vazut drept un calator, chiar daca ma plimb mai mult prin orasul in care locuiesc. Energia si stilul oamenilor completeaza perfect arhitectura cladirilor si pulsul orasului. Inima imi bate in ritm de Funk, dar aleg intotdeauna clasicul si bineinteles, aici adidas intra in joc.
03.
Mar
2021
News
Esti pregatit sa experimentezi senzatia ZX? Fii creativ si poti castiga o pereche de sneakersi ZX, la alegere. Ce trebuie sa faci?
24.
Feb
2021
Blogger Pick
Cand am inceput sa dansez, Puma era cel mai cunoscut brand. In special modelul Suede. Acest clasic era greu de surclasat. Schimbandu-mi stilul, am trecut la alti sneakersi, dar Puma a ramas un brand foarte drag mie. Tocmai de aceea ma bucur sa vad ca Puma este un brand din ce in ce mai apreciat in ultimii ani. A inceput cu remixarea modelelor Suede si Clyde, castigand aprecierile fetelor pasionate de fashion, iar apoi s-a decis trecerea la sneakersi voluminosi. Astfel, a aparut modelul RS-X, iar mai tarziu o intreaga gama de modele RS.