pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

10.
Feb
2021
Blogger Pick
Bine v-am gasit la un nou blog story! Aceasta este o poveste de apreciere pentru culoarea vibranta roz, care ofera bucurie si buna dispozitie in aceste zile de iarna… este o poveste despre dragoste la prima vedere pentru noul Air Max ZM950.
27.
Jan
2021
Blogger Pick
Hello, fani ai streatstyle-ului! Eu sunt Hanna si astazi va prezint o noua poveste de iubire Nike. :)
20.
Jan
2021
Blogger Pick
Fii primul si ramai in top! adidas SAMBAROSE reinventeaza modelul Samba, facand din acesta un model cu platforma, potrivit pentru plimbari prin oras si care isi mentine aspectul de sneakersi clasici pentru fotbal. Talpa inaltata din cauciuc texturat adauga extra inaltime posturii tale. Incaltandu-te, vei simti partea superioara din piele moale (cu o limba si o captuseala din piele) si confortul oferit, la fiecare pas.
20.
Jan
2021
News
Branduri pe care le iubesti, siluete la care visezi de multa vreme, modele care au fost purtate de renumiti trendsetteri – Buzz Sneaker Station este un adevarat Winter Station pentru toti cei care adora sneakersii.
13.
Jan
2021
Blogger Pick
Hei, dragi iubitori ai urbanului! Numele meu este Nina Rater si fac parte din echipa BUZZ de mai bine de un an. Acesta este primul meu blog story, care sper sa va aduce o stare de bine si inspiratie.
04.
Jan
2021
News
Ai urmarit aventurile lui Bugs Bunny? Acest personaj de desene animate, preferat de multi, sarbatoreste 80 de ani de la aparitie, asa ca designerii brand-ului Converse si-au alaturat fortele cu Warner Bros pentru campania Holiday. Astfel, a aparut colectia Bugs Bunny Chuck Taylor All Star, care isi celebreaza eroul de desene animate preferat.
30.
Dec
2020
Blogger Pick
Astazi, draga comunitate, vorbim despre performanta. Sunteti entuziasmati? Stiu ca eu sunt, sau cel putin, geek-ul din mine este. In acest sezon de sarbatori, celebram inovatia, lunga istorie a productiei de sneakersi de performanta si gigantul care investeste in acest avans tehnologic. Asadar, sa scoatem acesti superbi adidas ZX 2K Boost la plimbare.
23.
Dec
2020
Blogger Pick
Hi, crew! Sper ca v-a fost dor de mine si povestile mele . De aceasta data va prezint un sneaker din anii ’90, binecunoscutul Air Max 90. Atat in acea perioada, cat si in zilele noastre, iese in evidenta prin designul sau cu totul si cu totul aparte. Acest model confortabil, care atrage atentia prin micile sale detalii si o combinatie de culori stralucitoare, face parte din povestea noastra despre moda urbana.
16.
Dec
2020
Blogger Pick
Hello, prieteni! Antonia este aici! Ma bucur mult sa va insotesc din nou. De aceasta data mi-am propus sa elucidez un mister. La sedinta foto pentru acest blog story am hotarat sa port unii dintre cei mai confortabili sneakersi pe care i-am intalnit – AIR MAIX VERONA, varianta pe negru si varianta pe roz.