pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

16.
May
2018
Blogger Pick
Aceasta este o poveste despre cei mai populari tenisi, povestea despre legenda, simbolul si design-ul de neegalat. Se spune ca ceea ce este de calitate dureaza. Tenisii Converse sarbatoresc in acest an cea de-a 101-a aniversare. Acest brand de tenisi este cu siguranta cel mai bine vandut din intreaga istorie. Aproape la fiecare 40 de secunde cineva cumpara o pereche. Tenisii Converse reprezinta simbolul rebeliunii si individualutatii tineretului. Originea lor dateaza din 1917, cand au fost conceputi ca sneakersi de baschet. Ulterior, in 1923, numele Chuck Taylor a fost adaugat, el fiind cel care a facut acesti tenisi atat de populari si a avut inspiratia de a-i plasa in categoria de baschet.
03.
May
2018
Blogger Pick
Initial, in anii ’90, Adidas EQT Racing a fost conceput ca un sneaker de alergare. Designul siluetei EQT era focusat pe performanta si pe eliminarea a ceea ce nu era necesar. Acum, adidas EQT Racing ADV are un design minimalist si futurist, ideal pentru un street look sofisticat.
30.
Apr
2018
Stiri
“Always Classic“ – noua campanie Reebok face apel la individualitate si incurajeaza mintile creative Prin colaborarea cu artisti renumiti, tagger-ii Sunny si Felipe Pantone, precum si cu expertul neamt in culori de la compania Montana Cans, Reebok a creat campania ”Always Classic“ si a prezentat o noua silueta Club C X Montana Cans.
25.
Apr
2018
Blogger Pick
Bine ai sosit, primavara! Este momentul mult asteptat din an cand totul renaște. Dupa vremea mohorata si friguroasa de iarna, anotimpul mult iubit de noi ne-a imbratisat cu caldura… cu atat de multa caldura, incat in ultimele zile mi-a fost imposibil sa intru in casa. Apusul ma prinde in fiecare seara, pe strazile din oras. 
19.
Apr
2018
Stiri
Saptamana aceasta, pe 20 aprilie, sarbatorim cea de-a treia aniversare Buzz Sneaker Station! Cum intreaga echipa Buzz adora sarbatorile, euforia deja s-a instalat, asa ca am decis sa-i incantam pe toti membrii Buzz si pe cei pasionati de cultura sneakersilor cu activari interesante.
12.
Apr
2018
Blogger Pick
Cand soarele e asa de bine in aceste zile de primavera, stiu ca trebuie sa scot din dulap culoarea alba – tricouri albe, bluze albe, sepci si chiar sneakersi. Nike Air VaporMax Plus Triple White este cel mai nou model lansat al pack-ului de la inceputul anului 2018. Este cea mai curata culoare a acestei siluete, cu siguranta va crea hype printre pasionati. Pana la urma, cine nu aprecieaza o pereche de sneakersi Triple White?
04.
Apr
2018
Blogger Pick
Hei, vin cu vesti bune! In magazinele Buzz din intreaga regiune sosesc cei mai noi sneakersi #DEERUPT. Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai impresionante modele Adidas de pana acum.
28.
Mar
2018
Blogger Pick
Salutare! V-ati saturat de vremea asta urata si asteptati cu nerabdare sa se incalzeasca? Am un pont atat pentru cei care prefera vremea calduroasa, cat si pentru cei care prefera zilele mai reci, dar neaparat pentru iubitorii de snkeakersi. In primul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care au celebrat alaturi de noi AIR MAX DAY. Sper ca v-ati distrat pe cinste si ca fost o incantare. La fel ca in fiecare an, intre inceputul lunii februarie si jumatatea lui martie, NIKE zguduie viata colectionarilor si readuce la viata un model retro, dar introduce si un model nou-nout. Anul acesta Nike ne surprinde cu modelul Air Max 270.
14.
Mar
2018
Arrivals
Salut! A trecut o perioada lunga de la ultImul meu articol, insa cu un bun motiv. Am asteptat momentul potrivit, si in cele din urma a sosit. E vorba despre un lucru pe care l-am dorit si l-am asteptat mult timp: VANS a sosit in BUZZ! Sunt foarte bucuroasa!