pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

11.
Aug
2017
News
Buzz Sneaker Station Romania lanseaza o colaborare cu unul dintre cei mai buni artisti de pe piata personalizarii sneakersilor, Graure Octavian. In magazinele Buzz din Bucuresti (Mega Mall, Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City) am expus 3 modele Nike Air Force 1, fiecare diferit, unic, special.
28.
Mar
2017
News
Pe 26 martie s-au sarbatorit 30 de ani de la lansarea uneia dintre cele mai populare siluete Nike – Air Max 1. Buzz Romania a marcat aceasta zi importanta printr-o serie de evenimente si activari in toate magazinele Buzz din Bucuresti, Cluj si Constanta, toate special dedicate pasionatilor de sneakers.
23.
Mar
2017
News
Martie este luna urbanului, a culturii pop, a unuia din cele mai populare modele Nike, faimosul Air Max. In 2017, pe tot globul, toata lumea interesata de cultura ubana sarbatoreste silueta unica Air Max, intr-o poveste care rezista si inspira modele din prezent si viitor.
07.
Feb
2017
News
Fa-ti o poza alaturi de jumatatea ta in zona special amenajata in magazin, posteaza poza pe Instagram cu hashtag-urile #buzzromania si #sneakerstation, strange cat mai multe like-uri la postare si poti castiga 2 perechi de Nike Air Force 1 pentru el si ea!