pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

03.
Sep
2018
Arrivals
Reebok Classic ne-a pregatit pentru sezonul urmator o alta legenda old-school. Conceput in epoca in care talpa supradimensionata, design-ul spatial si tehnologiile diferite au cucerit strada, Rapide reprezinta un model clasic, realizat pentru oameni creativi, care isi aleg propria cale.
30.
Aug
2018
Blogger Pick
Nu este o noutate ca eu sa am 24 de concerte in 9 tari diferite, pe doua continente in doar 30 de zile. De exemplu, luna trecuta exact asa s-a intamplat. Sunt fanul performantelor dinamice, tehnice si extrem de ritmice si cred ca acest lucru este evident, avand in vedere ca viata mea se invarte in jurul beatboxing-ului. Prietenii m-au numit “The Fastest Mouth in the East”, iar unul dintre ei a hotarat la un moment dat sa numere cu ajutorul unui program beat-urile redate intr-un minut. Nu-mi amintesc exact numarul, insa a fost unul impresionant.  
22.
Aug
2018
Blogger Pick
Salutare, prieteni! Propoziția ce descrie pe deplin viața mea din ultimele luni ar fi “Catch me if you can”. Sunt constantă și mereu în mișcare. Acesta este stilul meu de viață și nu cred că aș putea trăi altfel. Sneakerșii sunt alegerea mea în fiecare zi, astfel încât aceștia au devenit parte din orice outfit casual, de la romantic la smart. Îi port aproape oriunde, la plimbările prin oraș, când mă întâlnesc cu prietenii și chiar și la întâlnirile de afaceri. AIR MAX 270 este modelul de încălțăminte cu care am simțit o conexiune imediată datorită faptului că este extrem de confortabil și îl pot combina foarte ușor cu alte piese vestimentare. 
20.
Aug
2018
Blogger Pick
Noul Nike Air Max 270  este primul model 100% lifestyle, creat cu toate particularitatile unui pantof sport, dar adaptat la confortului mersului pe jos, zi de zi. In afara de a arata perfect, talpa inovativa care contine pernite de aer iti lasa senzatia ca pasesti pe nori.
08.
Aug
2018
Blogger Pick
Salut oameni dragi, salut camera foto, salut Adidas-ilor mei! Sunt Ciprian Ciulei, povestitorul vostru de astazi si m-am intors pentru a treia oara cu Buzz Crew, pentru a sarbatori brand-ul cu trei linii. Astazi am iesit din casa cu o singura misiune, sa te pregatim de scoala! Cum nu este niciodata prea tarziu pentru a invata lucruri noi si desi sunt putin cam copt pentru scoala, stiu sigur ca nu sunt prea batran pentru old school. Deja v-ati dat seama despre ce vorbesc... vorbesc despre acei clasici, despre cei ce nu pot iesi din tendinte, despre sneakersii cu o mie de combinatii de culori, vorbesc desppre adidas Superstar!
01.
Aug
2018
Blogger Pick
Salutare, prieteni. Voi cum petreceti aceasta vara? Nu-i asa ca, la fel ca si mine, ati asteptat pana acum cu sufletul la gura lansarea noului model Nike Air Force 1 High? Fiind un sneakerhead declarat nu am putut evita sa nu retin sloganul Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Women atunci cand acesta a fost anuntat. Modelul este unul aparte si se evidentiaza printre ceilalti sneakersi Nike Air Force 1 High LX. El intruneste particularitatile clasice Nike si le combina intr-un design curat si contemporan. 
25.
Jul
2018
Blogger Pick
In fiecare an, in luna iulie, orasul Novi Sad devine un spatiu al evenimentelor urbane, unde cei mai cunoscuti interpreti ai muzicii internationale canta pe marile scene. Este locul unde tineri din intreaga lume se aduna pentru a trai o experienta cu totul aparte. Cu prilejul festivalului acestia viziteaza cu entuziasm intregul oras. De aici, de pe aceste confortabile scaune ale cafenelei in care ne aflam, eu si prietenii mei ne bucuram de ambianta calda si primitoare. Nu putem sa nu observam grupul de chinezi care sta la masa de langa noi, londonezii de la bar ce canta piesa lui Jax Jones “You don’t know me” si nici cele doua frantuzoaice care, cu mult interes, privesc harta atractiilor din Novi Sad. 
18.
Jul
2018
Blogger Pick
Adidas Samba nu este acel sneaker pentru un singur sezon. Modelul reprezinta mult mai mult decat atat, pentru ca este exact precum vinul - pe masura ce trece timpul, devine din ce in ce mai apreciat, si ca atare, mai cautat. Modelele de incaltaminte cu un design clasic sunt in topul preferintelor mele. Atunci cand eram copil si nu puteam lua propriile decizii, mama alegea intotdeauna sa imi cumpere incaltaminte de la Adidas. Imi amintesc design-ul clasic, stilul retro, materialul solid si totodata extraordinar de confortabil… o combinatie cum nu se poate mai buna.
11.
Jul
2018
Blogger Pick
Nu cred ca e vreo noutate ca pe mine, ca si pe multi alti baieti de breasla, ne inspira strada. De aici am adunat povesti, experiente, prieteni; am jucat jocul asta si i-am descoperit regulile. Astazi am onoarea sa bat strazile, incaltat cu un model ce a definit jocul. Este piatra de temelie a culturii sneaker, este inceputul acestui colos, este Air Jordan 1 Mid Gym Red Black!