pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

29.
Nov
2018
Blogger Pick
Cand vine vorba de sneakersi, optiunile sunt multiple. Design-ul lor s-a schimbat si in prezent reprezinta unul dintre cele mai populare produse in materie de incaltaminte. Acum, cand avem atat de multe alternative, este greu sa mai gasim o versiune unica prin care ne putem exprima gusturile. Daca esti un cunoscator al fashion-ului, atunci alegerea este si mai dificila. Cum poti face cea mai buna selectie din sutele de modele care iti plac? Sneakersii ar trebuie sa se potriveasca personalitatii noastre si sa reprezinte completarea decisiva a oricarei tinute. Intr-un final, acestia ar trebui sa fie "membrii cei mai de pret ai echipei pe care o formam impreuna", pentru ca ii purtam intreaga zi. Odata ce ai gasit perechea favorita de sneakersi, nu vei mai vrea sa ii mai descalti. Noul model Air Max 90 a fost pentru mine incaltamintea de care m-am indragostit din primul moment in care am vazut-o. Culoarea preferata, silueta bine cunoscuta si confortul specific au facut din acest sneakers, noul meu camarad.
22.
Nov
2018
Blogger Pick
Salutare, sunt Jane, ultima “achizitie” a crew-ului Buzz. Va rog sa nu va lasati pacaliti de aparente, nu sunt tip tipic pe care il vedeti zi de zi in feed-ul de Instagram. Functia mea este de contabil, iar fotografia si pasiunea pentru fashion sunt cele 2 lucruri care mentin echilibrul stilului meu de viata. Acesta este primul meu blog story. Asa ca haideti sa trecem mai repede la subiect: sneakersi.
14.
Nov
2018
Blogger Pick
Salutare, prieteni. Pentru inceput, numele meu este Vojislav, dar imi puteti spune Voja sau Tarzan. Daca nu stiti cine sunt, este timpul sa ma cunoasteti prin intermediul acestui articol, in care va voi vorbi despre noii “Nike Force“ – Nike Air Force 1 Utility.
08.
Nov
2018
Blogger Pick
Salutare, oameni cool. E o adevarata placere sa ne reintalnim cu un nou blog story despre un model clasic reinventat. Va invit sa va asezati confortabil, sa va relaxati si sa-mi permiteti sa va impartasesc parerea mea despre acest model iconic numit Nike SF Air Force 1 Mid.
05.
Nov
2018
Arrivals
In fiecare an, luna septembrie ne rezerva noutati in lumea fashion-ului. 
31.
Oct
2018
Blogger Pick
Ori de cate ori vizitez magazinul Buzz si mai este un prieten cu mine, ma indrept spre un model Air Max 97, ii iau, si raman cu ochii la el. M-am tot intreb de ce... Pur si simplu ma atrag. Acea perna din zona calcaiului, design-ul deosebit, combinatiile de culori... toate acestea imi plac.
17.
Oct
2018
Blogger Pick
Salutare, prieteni! Mai intai de toate vreau sa ma prezint, eu sunt Marina, cel mai nou membru Buzz Crew. Alegerea mea este un model nou de sneaker si o sa va mai dau un indiciu – face parte din familia Nike Air Force 1. 
26.
Sep
2018
Blogger Pick
In ultima vreme ii aud pe prietenii mei spunand ca vor sa se intoarca in tara lor. Am fost confuza… nu intelegeam de ce vor sa plece. I-am intrebat acest lucru si mi-au raspuns cu entuziasm ca isi doresc conditii mai bune de trai, iar banii nu sunt o motivatie pentru ca ei sa ramana. Hmm… interesant. Am inteles ca isi doresc un mediu mai agreabil, mai bland. Sincer, asta imi doresc si eu. Meditand asupra acestui subiect mi-am amintit cuvintele unui om drag mie, care imi spunea deseori ca este sanatate pentru minte sa privesti intotdeauna partea plina a paharului. Viata nu ne ofera doar bucurii, insa cred ca in orice situatie de criza exista si beneficiI mai mult sau mai putin evidente. Atitudinea este totul. Trebuie doar sa ne mentinem mintea deschisa si sa ne canalizam atentia asupra aspectelor pozitive ale experientelor. Ce poate fi mai frumos decat sa descoperi puterea gandului, magia unei idei si forta gandirii pozitive alaturi de un partener?
12.
Sep
2018
Blogger Pick
Ador tot ceea ce este nou. Primii pasi, inceputurile povestilor sunt intotdeauna momente speciale... iar colaborarea mea cu Buzz Sneaker Station este cu siguranta in topul celor mai frumoase evenimente din acest an. Asa ca, pentru mine anul ar putea sa se termine chiar acum.