pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

11.
Jul
2018
Blogger Pick
Nu cred ca e vreo noutate ca pe mine, ca si pe multi alti baieti de breasla, ne inspira strada. De aici am adunat povesti, experiente, prieteni; am jucat jocul asta si i-am descoperit regulile. Astazi am onoarea sa bat strazile, incaltat cu un model ce a definit jocul. Este piatra de temelie a culturii sneaker, este inceputul acestui colos, este Air Jordan 1 Mid Gym Red Black!
04.
Jul
2018
Blogger Pick
Un adevarat fan al sneakerșilor se inspira din colectiile sale. Sneakersii mei Nike nu reflecta doar simple perechi de incaltaminte in garderoba mea. Ei aduc culoare si inovatie stilului meu de viata.
27.
Jun
2018
Blogger Pick
Nu stiu altii cum sunt, dar eu iubesc euforia de vara. Cumva, fiecare vara ma transpune intr-o alta stare care se reflecta si in stilul meu vestimentar. Ceea ce poate fi si o problema, pentru ca sunt intr- o cautare continua a outfit-urilor perfecte. De aceea incerc intotdeauna sa cumpar sneakersi cat mai simpli, clasici ca sa ii pot purta in fiecare an.
20.
Jun
2018
Blogger Pick
Iata o scurta, dar foarte importanta poveste despre unul dintre cele mai apreciate modele de sneakersi din lume - Cortez. Sneakersii Nike Cortez, originari din Oregon, nu ar fi existat niciodata daca fondatorii NIKE Inc. nu si-ar fi unit fortele. Este vorba despre Bill Bowerman, un antrenor universitar de atletism si Phil Knight, care a facut parte din echipa lui Bowerman. Acestia au devenit in scurt timp foarte buni prieteni, apoi parteneri de afaceri. Au investit bani si au importat din Japonia un brand renumit, Onitsuka Tiger, astazi cunoscut cu numele ASICS, iar compania infiintata de ei a fost numita Blue Ribbon Sport.
08.
Jun
2018
Stiri
Conexiunea stilului urban cu baschetul nu a fost niciodata mai omogena ca in cazul faimosilor sneakersi Jordan, care in ciuda tuturor schimbarilor de trend, au ramas pana in prezent cele mai iubite articole de fashion si sport.
06.
Jun
2018
Blogger Pick
Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ reprezinta un mix perfect intre trecut si viitor. Acesti sneakersi de alergat adopta stilul retro al anilor ’70, dar sunt adusi in actualitate prin noua tehnologie, fiind conceputi dintr-un material moale si confortabil.
04.
Jun
2018
Stiri
Au trecut trei ani de cand am facut primii pasi catre aceasta aventura a sneakersilor in opt tari: Serbia, Bosnia și Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Macedonia, Romania si Bulgaria. Nu ne-am fi putut imagina atunci cat de remarcabila  si cool va fi aceasta calatorie a noastra si cat de mult veti contribui voi toti, dragi prieteni Buzz, la progresul nostru.
29.
May
2018
Arrivals
Urbana, trendy, cool, speciala, vesela - sunt cuvintele care descriu perfect cea de-a treia colectie DRESS YOUR ATTITUDE. Vorbim despre designuri cu printuri interesante, in culori de baza si in culori aprinse, precum si despre designuri urbane care te vor face sa iesi in evidenta. Aceasta noua colectie este cu siguranta alegerea potrivita pentru sfarsitul primaverii si inceputul verii.
23.
May
2018
Blogger Pick
In momentul in care a trasat linia de aruncare libera cu sneakersul si a pasit in afara acesteia, toata lumea a stiut ca ceva extraordinar urmeaza sa se intample. Pentru cateva clipe intreaga planeta s-a deplasat de pe axa, oamenii din toata lumea si-au tinut respiratia si aproape ca pareau sa ramana fara aer, asteptand ca „Inaltimea Sa” sa isi termine planajul.. adica momentul cand Michael Jordan a aruncat mingea la cos de la linia marcata, creand bine cunoscuta silueta Jumpman.