pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

27.
May
2020
Blogger Pick
Salut, prieteni! Sunt din nou aici cu voi. Ma bucur ca haosul prin care cu totii am trecut, acum a disparut si vreau sa deschidem acest sezon, in culori si tinute inedite.
15.
May
2020
News
De cateva saptamani toata lumea vorbeste despre “The Last Dance”, documentarul ce a devenit un “must” pentru urmatoarele generatii. Cat timp asteptam sa apara ultimele episoade, hai sa ne amintim ce sneakersi a purtat Michael Jordan pe parcursul carierei sale impresionante.
13.
May
2020
Blogger Pick
Salutare, oameni frumosi! Sper ca sunteti bine in aceasta perioada nebuna. Eu sunt ok, fac fata situatiei, si la fel ca marea majoritate, am petrecut primele saptamani acasa, in stricta auto-izolate, obisnuindu-ma cu restrictiile si luptand cu diverse noi provocari.
12.
May
2020
News
Let’s dance together! Arata-ne versiunea ta dupa coregrafia Unjei printr-un story pe pagina ta de Instagram si castiga o pereche de sneakersi!
06.
May
2020
Blogger Pick
Iata-ma aici cu o noua poveste, cu noii sneakersi favoriti, dar intr-un cadru usor diferit. Asa cum toti am petrecut ultima luna si jumatate in carantina, ne-am format o noua rutina si ne-am obisnuit cu un nou ritm de viata.
24.
Apr
2020
News
High five, astazi sarbatorim impreuna cea de-a 5-a aniversare Buzz! Arata-ne cel mai inspirat outfit al tau pentru o petrecere aniversara si poti castiga o pereche de sneakersi, la alegere, in valoare de maximum 600 de lei.
24.
Apr
2020
News
Au trecut 5 ani minunati! Am avut multe proiecte frumoase, dar urmeaza altele, cel putin la fel de frumoase. Continuam sa impingem limitele culturii de sneakersi din regiunea balcanica. Hai sa sarbatorim impreuna aniversarea noastra!
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Everything you can do within 4 walls for your collection
09.
Apr
2020
News
Este timpul ca sufrageria ta sa devina un ring de dans. Activarea BUZZing At Home incepe – invata miscari incredibile de dans de la coregrafi recunoscuti pe plan international.