pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

08.
Apr
2020
Blogger Pick
Salutare, oameni minunati. Sunt Akasha! In calitate de membru Buzz Crew va voi face cunostinta cu cel mai nou model New Balance W 997S, dar si cu lucrurile care ma ajuta sa imi mentin echilibrul in aceasta perioada grea
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Salutare, tuturor, Scriu acest articol in timp ce sunt in siguranta casei mele, unde ma aflu de ceva timp incoace. De aceea este foarte important sa raman optimista si zambitoare. Rutina zilnica cu siguranta ajuta. Dar trebuie sa va gasiti una care include pasiuni, sport, curatenie, etc. 
26.
Mar
2020
News
Sarbatorim impreuna Air Max Day! Arata-ne cat esti de creativ si poti castiga o pereche de Nike Air Max la alegere! Pe pagina de Instagram Buzz Sneaker Station vei gasi story-ul cu cel mai nou model AM2090. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi: fa un screenshot la acest story si... lasa-te purtat de val! Foloseste GIF-uri, desene sau diverse design-uri pentru a-ti exprima creativitatea. Posteaza acest story pe profilul tau de Instagram pana pe 29 martie cu hashtag-ul #airmaxday2020 si tag @buzzsneakerstation. Nu uita sa faci public acest story!
26.
Mar
2020
News
Chiar daca evenimentul Air Max Day s-a anulat din cauza unui context sensibil si foarte trist, ne dorim in continuare sa sarbatorim aceasta silueta iconica prin alte moduri cel putin la fel de creative pentru ca suntem de parere ca in aceasta perioada avem nevoie sa vedem si sa auzim si lucruri frumoase.
19.
Mar
2020
News
In onoarea marii reveniri a lui Conor McGregor, brand-ul Reebok a anuntat intoarcerea unei siluete iconice.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hey, hey, hey!   Sunt din nou aici cu un nou articol Buzz Crew. De data aceasta am ales ceva mega cool, un model care ma scoate din zona de confort. Va fac cunostinta cu noul W Nike Vista Lite.
12.
Mar
2020
News
Brand-ul New Balance a adus un vibe new-school sneaker-ului clasic preferat in anii ’90 – modelul 850. Iata care este povestea acestuia!
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Ola, chicos! Andreea Din e pe zona si aceasta este primul meu articol… dintr-o serie luuunga, sper. Sunt sigura ca am fost aleasa ca si membru Buzz Crew pentru ca sunt obsedata de sepci si sneakersi si din cauza ca multe dintre hainele mele sunt cumparate de la… barbati. Oh… si pentru ca imi place fotografia… adica sa fiu pozata.  Asa ca iata-ma aici, prezentandu-va acest model bomba - Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Hai sa ne cunoastem mai bine!
04.
Mar
2020
Blogger Pick
Buna, tuturor!  Va scriu pentru prima data. Am crescut intr-o familie pasionata de moda, dar nu sunt o sclava a trend-urilor, desi le urmez. Cu timpul, mi-am format propriul stil, care poate fi definit ca nonconformist. Imi place sa combin stilurile elegant si sportiv, iar aceasta combinatie ma recomanda. Iubesc varsta la care sunt pentru ca imi permite sa ma joc intr-un mod indraznet cu moda, ceea ce va doresc si voua. Imi completez tinutele cu accesorii trendy, iar accesoriul la care apelez acum este Nike Air Max 98.