pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

02.
Dec
2020
Blogger Pick
Salutare, prieteni! M-am intors la voi cu un nou blog story, in care doresc sa va prezint un must have al acestui sezon – Nike AF1 Shell.
25.
Nov
2020
Blogger Pick
Hey Hey! In blog story-ul de astazi vreau sa scot in evidenta importanta confortului articolelor pe care le purtam. Nu vorbim despre pijamale, ci despre piesele stylish pe care le purtam zi de zi.
18.
Nov
2020
Blogger Pick
Descopera noul blog story, scris de binecunoscutul membru BUZZ Crew – Lex.   Daca lasam la o parta despartirea faimoasei trupe iugoslavle – Bijelo Dugme si inceputul executarii unei pedepse de sase ani de inchisoare pentru tatal muzicii funck – James Brown, in 1989 s-au intamplat doua lucruri cu adevarat fantastice.
12.
Nov
2020
Blogger Pick
Salutare, salutare, iubitorilor de sneakersi, sunteti pregatiti pentru un nou blog story? Eu sunt Andreea Din, gazda voastra pentru articolul de astazi. Consider ca in ultimii doi ani am vazut din ce in ce mai multi sneakersi iconici trecand prin schimbari, modificari si actualizari, menite sa tina pasul cu noile curente. Ei bine, vedeta episodului de astazi face si ea parte din aceasta categorie, asa ca fara alte intarzieri va prezint Nike AF1 Shadow RTL, un sneaker OG, invelit intr-un strat nou de entuziasm si interes visual.
03.
Nov
2020
Blogger Pick
Salutare tuturor, Pentru prima data aici, cu voi - Pero Martić, gamer din Slovenia, Youtuber, actor si cantaret. Desi pot lucra cu usurinta de acasa, fara niciun impediment, situatia actuala si-a aratat coltii tuturor. Indiferent de circumstante, ar trebui sa gasim motive sa zambim, in fiecare zi. Poate in aceasta perioada vom face noi descoperiri si vom ivi noi oportunitati, care vor duce spre un viitor mai bun. Asadar, sa uitam de toata negativitatea pentru moment. Sper ca story-ul meu sa va inveseleasca ziua, iar outfit-ul must-have ales pentru sedinta foto, sa va inspire.
28.
Oct
2020
Blogger Pick
Hi, team! Din cate stiti, stilul meu preferat este cel sport elegant. L-as descrie ca fiind unul casual si mai ales unul confortabil. Pentru ocaziile de zi cu zi, cum ar fi mersul la facultate sau plimbarile obisnuite, de obicei aleg piese vestimentare in care ma simt cozy si super confortabil. In functie de starea de spirit, imi place foarte mult sa incorporez unele detalii care sa iasa in evidenta, realizand astfel un aspect cu totul diferit in tinuta.
20.
Oct
2020
Blogger Pick
Hey, Prietenul vostru, Remi, este din nou aici. Din cate stiti, eu sunt dansator si coregraf. Stim cu totii ca acest an este unul neobisnuit, mai ales pentru oameni ca mine. Toata viata m-am exprimat prin dans, iar ceea ce ma face sa evoluez este dorinta de a-mi urma visele si obiectivele. Viata de dansator imi ofera ocazia sa ajung in numeroase orase si tari.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Salutare tuturor! Eu sunt Antonia. Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare. Am 19 ani si respir muzica. Imi plac fetele zambitoare, vesele si sunt bucuroasa sa ii vad pe ceilalti fericiti atunci cand imi asculta muzica. Pe langa muzica, va marturisesc ca sunt indragostita si de sneakersi. Pasiunea mea pentru acestia este de nedescris. Am o gramada de perechi, majoritatea de la Buzz Sneaker Station. Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi viata fara BUZZ. Atunci cand intru in magazin, stiu inca de la intrare care este alegerea mea. Acolo imi gasesc intotdeauna cele mai cool modele de sneakersi.  
07.
Oct
2020
Blogger Pick
Primul cuvant care mi-a venit in minte atunci cand am vazut sneakersii adidas ZX 2k Boost a fost fresh. Modelul este creat pentru a face chiar si cele mai ploioase zile sa straluceasca, dar sa incepem acest blog story cu cateva fapte istorice.