pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

23.
Jan
2019
Blogger Pick
Atunci cand am vazut Adidas Falcon, m-am indragostit pe loc de ei. Toti prietenii stiu ca am fost intotdeauna fan al brand-ului Adidas, iar acest nou model m-a cucerit prin design-ul sau unic, dar si pentru ca este o editie limitata, dedicata exclusiv femeilor.  Numarandu-ma printre oamenii care cred cu tarie in emanciparea femeii si in descoperirea frumusetii interioare, consider ca aceasta noua versiune a modelului Adidas Falcon reprezinta un pas inainte. 
22.
Jan
2019
News
In aceste timpuri, cand totul este intr-o continua schimbare, stim cat este de greu sa gasesti o singura optiune si sa faci o unica alegere. Deja de cateva sezoane incercam sa facem lucrurile mai usoare pentru a te ajuta sa iesi din labirintul alegerilor, sa iei cele mai bune decizii, si bineintels, sa-ti redescoperi stilul si atitudinea, care te fac sa fii unic in aceasta lume minunata.
16.
Jan
2019
Blogger Pick
Cortez, sneakersIi de la brandul meu favorit, au fost initial conceputi pentru alergare, dar ulterior si-au facut loc in toate combinatiile posibile de tinute sport, dar si in moda. In perioada Jocurilor Olimpice din 1972, Cortez a facut furori si astfel, a castigat interesul oamenilor din intreaga lume. Cei care i-au putat pentru prima data au fost persoane cunoscute: sportivi, actori, cantareti. Cred ca nu ar fi gresit sa spunem ca Nike nu ar fi fost un „jucator“ atat de mare astazi daca nu ar fi avut si sneakersii Cortez.
09.
Jan
2019
Blogger Pick
Oamenii sunt diferiti in multe privinte si ar fi greu de imaginat ca doua persoane cu atat de putine lucruri in comun pot fi prieteni apropiati. Si totusi… faptul ca suntem atat de diferiti ne face speciali si valorosi.
19.
Dec
2018
Blogger Pick
Salutare, prieteni. Numele meu este Dziv si daca nu ati avut ocazia de a ma cunoaste, acum este momentul perfect de a o face, prin intermediul acestui blog story despre brand-ul meu preferat, dar mai ales despre adidas Originals Superstar Boot.
12.
Dec
2018
Blogger Pick
Ma numesc Alexander Peltekov, dar sunt cunoscut in rap sub pseudonimul Alex P. Compun musica de la inceputul anilor ’90, cand eram inca la varsta copilariei. M-am nascut si am crescut intr-un cartier situat la periferia Sofiei si inca locuiesc aici. Am calatorit in multe tari si chiar am locuit o perioada in unele dintre ele, insa cel mai bine m-am simtit in Bulgaria. In muzica mea vorbesc despre aspectele care conteaza pentru mine, despre problemele din tara mea si despre ceea ce consider ca este important pentru societatea noastra. 
05.
Dec
2018
Blogger Pick
Sarbatorile vin si aduc o data cu ele o multime de seri petrecute cu prietenii, dar si petreceri corporate, la care toata lumea intreaba “Unde iti vei petrece Ajunul Anului Nou?”
05.
Dec
2018
Arrivals
Colectia “The ten” este rezultatul colaborarii lui Virgil Abloh cu brand-ul Nike. 
29.
Nov
2018
Blogger Pick
Cand vine vorba de sneakersi, optiunile sunt multiple. Design-ul lor s-a schimbat si in prezent reprezinta unul dintre cele mai populare produse in materie de incaltaminte. Acum, cand avem atat de multe alternative, este greu sa mai gasim o versiune unica prin care ne putem exprima gusturile. Daca esti un cunoscator al fashion-ului, atunci alegerea este si mai dificila. Cum poti face cea mai buna selectie din sutele de modele care iti plac? Sneakersii ar trebuie sa se potriveasca personalitatii noastre si sa reprezinte completarea decisiva a oricarei tinute. Intr-un final, acestia ar trebui sa fie "membrii cei mai de pret ai echipei pe care o formam impreuna", pentru ca ii purtam intreaga zi. Odata ce ai gasit perechea favorita de sneakersi, nu vei mai vrea sa ii mai descalti. Noul model Air Max 90 a fost pentru mine incaltamintea de care m-am indragostit din primul moment in care am vazut-o. Culoarea preferata, silueta bine cunoscuta si confortul specific au facut din acest sneakers, noul meu camarad.