pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blog

26.
Jun
2019
Blogger Pick
Esti pasionat de sneakersi? De running? Sau poate de amandoua? In orice caz, daca nu esti nici unul dintre aceste 2 lucruri, as putea trece cu vederea faptul ca nu esti la curent cu noul New Balance 997.   Acesta nu este un model care si-a cladit reputatia pe culori ostentative sau tehnologii inovative. Nu a fost alegerea nici unui pusti al anilor ’90 pentru ca altfel risca sa fie ridiculizat de catre colegii de scoala. Acesta este un model cu o poveste unica, povestea 997 despre cum calitatea vorbeste de la sine, fara a ridica vocea.
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Exista o vreme in care papucii erau purtati doar la plaja pentru ca practic au fost creati pentru aceste situatii. Dar, celebrul model Adilette a castigat intreaga lume, a facut chiar un pas inainte si a devenit un fashion statement.
29.
May
2019
Blogger Pick
Salutare tuturor sneakerheads-ilor! Eu sunt Dj Doncho, iar acesta este primul meu blog story. Fac parte din echipa Buzz de ceva timp si acum a sosit momentul sa va impartasesc cateva impresii despre sneakersii mei favoriti – Nike Air Force 1. In viata mea de zi cu zi sunt foarte energic. In timpul noptii sunt DJ, iar in timpul zilei am o multime de activitati, nefiind acel gen de om care se relaxeaza prin odihna.
22.
May
2019
Blogger Pick
Anul acesta cu totii am cautat inspiratia in stilul retro si, privind inapoi in trecut, am redescoperit culoarea, formele indraznete si am readus in tendinte curajul explorarii, imbinat cu stilul minimalist si design-ul intentionat. Adidas a orchestrat o simfonie a dorintelor din trecut cu noile tehnologii, astfel ca aceasta partitura numita NMD a primit tot ce brand-ul avea mai bun de oferit.
15.
May
2019
Blogger Pick
Salutare. Eu sunt Adnan Bro, iar acesta este primul meu blog story. Sunt incantat sa fac parte din echipa Buzz si va marturisesc sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare. Inca de cand eram copil adoram provocarile si toate lucrurile noi pe care le intampinam.  
08.
May
2019
Blogger Pick
Salutare, prieteni! Sunt Vekac, un nou membru Buzz. Sunt originar din Banja Luka, iar pasiunea mea este muzica. Aceasta a devenit un stil de viata; cant rap, cunosc trei instrumente musicale si sunt implicat si in procesul de productie.
23.
Apr
2019
News
Stii ce au in comun tinerii artisti si atleti, oamenii cu cariere impresionante, dar si cei care sunt la inceput de drum? Raspunsul este simplu – iubirea pentru cultura sneakersilor.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Sneakersii New Balance au fost intotdeauna un mix de noi tehnologii si spirit retro sport. New Balance 247 este rezultatul intentiei brand-ului de a imbina stilul sport cu cel de lifestyle.
10.
Apr
2019
Arrivals
Unul dintre cele mai renumite brand-uri ale secolului XX este acum present in magazinele Buzz!